salon/ warsztat Ełk ?
• Strona 1 z 1
salon/ warsztat Ełk ?
witam
czy ktorys z szanownych kolegow orientuje sie moze czy w Ełku (woj. war-maz) jest jakis warsztat w ktorym zmieniaja opony w moto wraz z wywazaniem ?
czy ktorys z szanownych kolegow orientuje sie moze czy w Ełku (woj. war-maz) jest jakis warsztat w ktorym zmieniaja opony w moto wraz z wywazaniem ?
- miszcz215
- Świeżak
a nie lepiej samemu odkręcić koło i dać dla zwykłego wulkanizatora? a jak nie chcesz brudzić rąk to w Ełku to nie wiem ale w Suwałkach(masz nie daleko) to polecam salon YAMAHA Dziawer motocykle.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
wasil1993p napisał(a):a nie lepiej samemu odkręcić koło i dać dla zwykłego wulkanizatora? a jak nie chcesz brudzić rąk to w Ełku to nie wiem ale w Suwałkach(masz nie daleko) to polecam salon YAMAHA Dziawer motocykle.
no niba tak, ale w zwyklym warsztacie to mi kola nie wywaza...
r1 01 

- miszcz215
- Świeżak
tobiach napisał(a):Do kół motocyklowych jest inna wyważarka niż do samochodowych więc w pierwszym lepszym warsztacie ci tego nie zrobią.
sorry. nie wiedzialem o tym
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Re: salon/ warsztat Ełk ?
Jak szukacie czegoś w tych rejonach, to na ten warsztat w Ełku http://autoimperf.pl/ (otwórz link) możecie zerknąć - dla kuzyna mojego tam kiedyś motor robili (o ile dobrze pamiętam, bo to za gówniaka jeszcze było), a ja tam regularnie autko naprawiam. Ceny może nie najniższe, ale rzetelna robota chociaż.
- Parol
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości