Suzuki SV 650 S - nie odpala po zmianie ramy
• Strona 1 z 1
Suzuki SV 650 S - nie odpala po zmianie ramy
Witam,
przełożyłem ramę i motor nie zapala, ani na popych ani na lince, ani z drugim akumulatorem na kablach, paliwo dochodzi, iska jest, przed przełożeniem ramy wszystko pięknie działało,sprawdzane na nowych i starych swiecach, paliwo świeże, wszystkie kostki podciśnienia podpięte poprawnie, macie jakieś pomysły gdzie szukać?
przełożyłem ramę i motor nie zapala, ani na popych ani na lince, ani z drugim akumulatorem na kablach, paliwo dochodzi, iska jest, przed przełożeniem ramy wszystko pięknie działało,sprawdzane na nowych i starych swiecach, paliwo świeże, wszystkie kostki podciśnienia podpięte poprawnie, macie jakieś pomysły gdzie szukać?
- amiboo
- Świeżak
Re: Suzuki SV 650 S - nie odpala po zmianie ramy
amiboo napisał(a):macie jakieś pomysły gdzie szukać?
Na początek w dziale "Mechanika motocyklowa" i tamże przenoszę.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Zacznijmy od takiego szczegółu, który to rocznik, bo inaczej będziemy szukać we wtrysku, inaczej w gaźnikach. Ogólnie jesteś pewien, że wszystkie kostki masz podłączone? Na początek jeszcze raz, porządnie przejrzał bym wiązkę, bo nawet głupi czujnik stopki bocznej, czy sprzęgła, unieruchomi Ci motocykl.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Dzięki za przeniesienie.
Rok moto to 2003 na wtrysku, generalnie to przełożone wszystkie graty i napewno są sprawne bo przekładamy do starej ramy motor pali,w nowej nie chce:( myślałem że to coś z masą ale i tak nie zagadalismy, co jakiś czas tylko kicha. Co do kostek znam je na pamięć i napewno popodpinalem, nawet do tego stopnia ze podpiolem jakieś pierdoly typu lampa poprostu motor na gotowo. Błędów brak,
Rok moto to 2003 na wtrysku, generalnie to przełożone wszystkie graty i napewno są sprawne bo przekładamy do starej ramy motor pali,w nowej nie chce:( myślałem że to coś z masą ale i tak nie zagadalismy, co jakiś czas tylko kicha. Co do kostek znam je na pamięć i napewno popodpinalem, nawet do tego stopnia ze podpiolem jakieś pierdoly typu lampa poprostu motor na gotowo. Błędów brak,
- amiboo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości