[biblioteka] Jazda motocyklem z pasażerem - 10...
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mi również nikt nie musiał mówić jak mam sie zachowywać siedząc z tyłu,było to dla mnie oczywiste że mamy być jednością i to że na pierwszej jeździe kładłam się równo z chłopakiem bez strachu,odchylania w drugą stronę czy zbyt mocnego wychylenia a także to że starałam się nie napierać na niego podczas hamowania-pozytywnie go zaskoczyło. Ważne żeby sam kierowca udzielił wskazówek pasażerowi gdy nie ma on pojęcia na temat jazdy motorem.<br><hr>Magdalena - Suzuki GSX 750 F
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nieprawda;) Przy tym samym wzroście potrafię wsiąść na motocykl w ten sposóbKomentatorzy napisał(a):Nie da się wsiąść wślizgiem na żaden motocykl jeśli bozia dała tylko 156cm wzrostu<br><hr>iwka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trzymanie się kierowcy jako dobra rada? Come on, chyba na bulwarze dla szpanu. Tylko uchwyty, choćby było niewygodnie.<br><hr>BluesHarp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trzymanie się kierowcy jako dobra rada? Come on, chyba na bulwarze dla szpanu. Tylko uchwyty, choćby było niewygodnie.<br><hr>BluesHarp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziś po raz pierwszy jechałem jako pasażer na Ninji ZX5R gdy usłyszałem żeby lepiej trzymać się kierowcy też przez chwilę pomyślałem "więc po co są uchwyty?" ale po ruszeniu dość gwałtownie.. na 1000% wiem że bym spadł z motoru. Tylko trzymać się kierowcy i próbować rozłożyć część masy na stopki ! <br><hr>KronosKomentatorzy napisał(a):Trzymanie się kierowcy jako dobra rada? Come on, chyba na bulwarze dla szpanu. Tylko uchwyty, choćby było niewygodnie.<br><hr>BluesHarp<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobrym patentem jest uchwyt dla pasażera <a href="http://www.angrip.eu" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.angrip.eu</a> POLECAM<br><hr>ziomekKomentatorzy napisał(a):Trzymanie się kierowcy jako dobra rada? Come on, chyba na bulwarze dla szpanu. Tylko uchwyty, choćby było niewygodnie.<br><hr>BluesHarp<br>Komentatorzy napisał(a):Dziś po raz pierwszy jechałem jako pasażer na Ninji ZX5R gdy usłyszałem żeby lepiej trzymać się kierowcy też przez chwilę pomyślałem "więc po co są uchwyty?" ale po ruszeniu dość gwałtownie.. na 1000% wiem że bym spadł z motoru. Tylko trzymać się kierowcy i próbować rozłożyć część masy na stopki ! <br><hr>Kronos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobrym patentem jest uchwyt dla pasażera <a href="http://www.angrip.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.angrip.pl</a> POLECAM<br><hr>ziomekKomentatorzy napisał(a):Trzymanie się kierowcy jako dobra rada? Come on, chyba na bulwarze dla szpanu. Tylko uchwyty, choćby było niewygodnie.<br><hr>BluesHarp<br>Komentatorzy napisał(a):Dziś po raz pierwszy jechałem jako pasażer na Ninji ZX5R gdy usłyszałem żeby lepiej trzymać się kierowcy też przez chwilę pomyślałem "więc po co są uchwyty?" ale po ruszeniu dość gwałtownie.. na 1000% wiem że bym spadł z motoru. Tylko trzymać się kierowcy i próbować rozłożyć część masy na stopki ! <br><hr>Kronos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości