[Motocykle, motory, skutery, ścigacze - Ścigacz.pl] S
mam problem z odpaleniem skutera. jest to baotian bt50qt w skuterze jest wszystko sprawne, ciagnie paliwo bendnix dziala, sprzeglo sie kreci. ale dalej nie odpala. wydaje dzwiek taki jak by cos sie tam tarlo. w czym moze byc problem.? <br><hr>j.aaaaaKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siemka czemu nie pali rozrzad ustawiony iskra i kompresja jest<br><hr>michalKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam problem z skuterem 4t mianowicie skuter nie kręci przy odpalaniu z startera nie reaguje na nic proszę o pomoc ???<br><hr>konradKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wymien paliwo<br><hr>kokosKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):Mam problem z odpaleniem po zimie skutera Peugeot Speedfight 2 chłodzonego cieczą... A jak w końcu odpalił to jak zszedł mi z obrotów to już nie chciał z powrotem na nie wejść... Teraz już wogóle nie chce odpalić.. Nie wiem co jest... Napisz mi na gg 15917058<br><hr>Przemas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Kupilem modul do skutera 2t. poprawnie zamontowany modul wraz ze wszystkimi dopasowanymi spinami w kostce.. nie chce odpalic a podczas pracowania rozrusznika przerywa, dodam ze na swoim module dziala bez zarzutow.<br><hr>SlawekKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Skutera Peugeot V-Clic 50 4t! Mam iskre, paliwo raczej dochodzi, cewka dobra.. Skuter wgl nie chce odpalić! Cały czas nim kręce i nalewalem paliwo wszedzie i nawet nie łapał obrotów! Co może być zepsute?<br><hr>BACAKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam problem ze skuterem 4t po założeniu nowego cylindra głowicy i wału (90ccm) skuter odpala na zimnym ale nie chce się wkręcić w obroty a gdy go zgaszę to już nie chce odpalić dopiero gdy ostygnie. z Góry dzięki za pomoc<br><hr>BartekKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WitamKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
Posiadam skuter Yamaha BWS Booster z 97r. otóż nie chce palić ze startera, z kopa pali normalnie w obydwóch przypadkach brak światła stop. <br><hr>Szymon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tlok ci puchnieKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):Witam mam problem ze skuterem 4t po założeniu nowego cylindra głowicy i wału (90ccm) skuter odpala na zimnym ale nie chce się wkręcić w obroty a gdy go zgaszę to już nie chce odpalić dopiero gdy ostygnie. z Góry dzięki za pomoc<br><hr>Bartek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprawdzilrm iskra jest paliwo dostaje tlok i cilinder wymienilem w tamtym roku na jesen<br><hr>kecajKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzień dobry mam problem z skuterem zipp nie odpalą mi na starter chociaż ze się kręci na Kolbe odpalił bez problemu teraz wcale nie odpala kolebką posuta<br><hr>MilaKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości