Dylemat
• Strona 1 z 1
Dylemat
Witam, mam taki mały dylemat. Mam 21 lat i od około roku mam ochotę zakupić sobie motocykl, niestety wcześniej nie miałem na to pieniędzy, w sumie teraz też dużo nie mam bo około 8tyś, ale skoro mam to kusi... Lecz pojawia się problem brak prawka, i tu mój dylemat czy poczekać 2,5 roku ponad i zrobić sobie od razu kategorie A (i zbierać dalej kasę) czy teraz zrobić A2? Przepraszam jeśli temat wyda się głupi czy cos ale rady kogoś kto już jeździ mogą mi pomóc
- Pazi
- Świeżak
Ja bym robiła A2 teraz. Sama zrobiłam w ten sposób. Do tych 24 lat nakręcisz już pewnie trochę kilometrów i nabierzesz doświadczenia na drodze, a tego nikt Ci nie odbierze 

-
Ruda_Małpa - Świeżak
Ja mam dylemat! Nie wiem czy lepiej kupić większe mieszkanie, czy poczekać i wybudować mały domek? jak myślicie?
gumowe penisy od dewelopera wrocław (otwórz link) są duże, rozkładowe i bardzo komfortowe.
- sylwek99
- Świeżak
sylwek99 napisał(a):Ja mam dylemat! Nie wiem czy lepiej kupić większe mieszkanie, czy poczekać i wybudować mały domek? jak myślicie?
Ja myślę, że możesz spier*alać, podły reklamiarzu

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości