[Rynek motocyklowy - raporty] Wypadki motocyklowe w Polsc
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pomogę w odzyskaniu należnego odszkodowania. Proszę o kontakt 881436936. Aneta<br><hr>anetaKomentatorzy napisał(a):Miałem motor, 4 Maja 2007 wypadek prawie śmiertelny.To nie z mojej winy tylko kierowcy samochodu jechał na 2 gazach.
4 miesiące w szpitalach, miałem poważny obrzęk mózgu,otwarte złamanie nogi.Kierowca samochodu za nic nie odpowiedział przed Policją bo miał drugiego kierowce który nie pił i sie zamienili. Do dziś mam niedowład prawej strony.<br><hr>anonim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pomoge w odzyskaniu zadośćuczynienia za uszczerbek na zdrowiu. Proszę o kontakt Aneta 881436936.<br><hr>anetaKomentatorzy napisał(a):Witam
Może warto tu wspomnieć, że po każdym wypadku z winy innej osoby, mamy prawo do odszkodowania. I to w bardzo wysokiej kwocie. Zarówno za utratę zdrowia, jak również za utracone rzeczy materialne, i to w pełnej wysokości. Bez amortyzacji, bez zamienników i bez zaniżania wartości.
Ubezpieczyciele rżną nas jak tylko się da. A wiem to stąd, że w pracuję w branży odszkodowań.
Mogę też nieodpłatnie pomóc.<br><hr>Krzych<br>Komentatorzy napisał(a):Witam kolego, posiadasz dane odnośnie tego ,żeby wyliczyć sobię uszczerbek na zdrowiu? Ponieważ ten co mi wyliczyli na podstawie moich wypisów ze szpitala itd to jest zastraszający niski i trochę mnie to zdenerwowało i chcę się od tego odwołać.<br><hr>Grzesiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości