Zakup kombinezonu
• Strona 1 z 1
Zakup kombinezonu
Cześć, stoję przed ciężkim wyborem kombinezonu. Bedzie to moj pierwszy taki zakup. Mam do wydania ok 2000zl. Co polecacie w takich pieniądzach ? Fajny model ma seca ale nie wiem czy warto.
Ps miło by było gdyby udało sie znaleźć jednoczęściowy
Pozdrawiam
Ps miło by było gdyby udało sie znaleźć jednoczęściowy
Pozdrawiam
- Klawy94
- Świeżak
Polecamy zajrzeć na stronę www.fc-moto.de tam jest szansa znalezienia jednoczęściowego kombi w założonym w budżecie.
Z750 => ZX10R
-
SEPKOSKY - Świeżak
A dlaczego 1pc? To będzie kombi na tor?
Do zwykłej jazdy to poroniony pomysł.
Zanim zamówisz coś przez net to trzeba przymierzyć, coś ci się może spodobać, ale nie będzie w ogóle leżało. Szukaj sklepów z kombiakami w okolicy.
Do zwykłej jazdy to poroniony pomysł.
Zanim zamówisz coś przez net to trzeba przymierzyć, coś ci się może spodobać, ale nie będzie w ogóle leżało. Szukaj sklepów z kombiakami w okolicy.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=29024559
sprawdz tutaj, kupilem juz pare rzeczy od tego jegomoscia. Kombi spyke'a ktorego szukalem pol roku i wszedzie byly po 1500,1800 zl złachane strasznie.. a u kolegi 1050zl, paragon, i kombi po woskowaniu itp wyglada jak nowe za 3k
sprawdz tutaj, kupilem juz pare rzeczy od tego jegomoscia. Kombi spyke'a ktorego szukalem pol roku i wszedzie byly po 1500,1800 zl złachane strasznie.. a u kolegi 1050zl, paragon, i kombi po woskowaniu itp wyglada jak nowe za 3k

FZ1 2007, 170km
-
lukasz.milczarski - Świeżak
Siema
Dobrą opcją w tym przedziale cenowym jest kombi od richy. Miałem w ręku (nie jeździłem bo nie lubie 1pc) i wydaje się sensowne, D3O skóra bydlęca i całkiem dobrze wykończony. Spotkałem się także ze skórą Tschul z tego co wiem są całkiem niezłe i tanie, powtarzam co słyszałem.
Mam nadzieję, że pomogłem
Dobrą opcją w tym przedziale cenowym jest kombi od richy. Miałem w ręku (nie jeździłem bo nie lubie 1pc) i wydaje się sensowne, D3O skóra bydlęca i całkiem dobrze wykończony. Spotkałem się także ze skórą Tschul z tego co wiem są całkiem niezłe i tanie, powtarzam co słyszałem.
Mam nadzieję, że pomogłem

- Gietler
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości