Zobacz wÄ…tek - Sv 650 czy er6n ??
NAS Analytics TAG

Sv 650 czy er6n ??

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Sv 650 czy er6n ??

Postprzez BASSTEK88 » 13/8/2007, 19:15

Co wedlug was jest lepsze?? Suzuki sv 650 czy Kawasaki er6n. Chodiz mi o wszystko co ladniej sie prowadzi co ma lespze wykonczenie czym lepiej manewrowac, czym lepiej trikowac??
no risk no fun
BASSTEK88
Świeżak

Postprzez HANS » 13/8/2007, 19:32

w sumie to te sprzety bardzo sie od siebie róznią sv ma cylindry w układzie v zupełnie inna jazda ....dziwi mnie jedno czemu ceny er6n i s są takie niskie
>Patol< ;)
HANS
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez siekson » 13/8/2007, 20:04

W bezposrednim tescie porownawczym w MOTOCYKLU minimalnie wygralo kawasaki. Silniki maja niemal identyczne parametry. Podobno w er6 kuleje wykonczenie (jakos spawow, powloka lakiernicza).

Manewrowanie na podobnym poziomie. SV ma minimalnie zbyt miekkie przednie zawieszenie i sporo osob na to narzeka(mnie osobiscie to nie przeszkadza). Zaradzic mozna wymieniajac olej lub sprezyny.

SV do stuntu sie srednio nadaje. Latwo idzie na kolo juz od nijnizszych obrotow wiec jest to na plus. Na minus nalezy zaliczyc kiepskie smarowanie silnika w pionie. Lubily sie panewki zacierac w pierwszym modelu. W modelach od 2003 r. poprawiono uklad smarowania i podobno ta przypadlosc juz nie wystepuje.

Ogolnie co bys nie wzial to bedziesz zadowolony. Kieruj sie wzgledami estetycznymi

P.S
Ja pierdziele. Jeszcze w pracy siedze a powiniennem wyjsc o 15 :(.
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê