Sv 650 czy er6n ??
• Strona 1 z 1
Sv 650 czy er6n ??
Co wedlug was jest lepsze?? Suzuki sv 650 czy Kawasaki er6n. Chodiz mi o wszystko co ladniej sie prowadzi co ma lespze wykonczenie czym lepiej manewrowac, czym lepiej trikowac??
no risk no fun
-
BASSTEK88 - Świeżak
W bezposrednim tescie porownawczym w MOTOCYKLU minimalnie wygralo kawasaki. Silniki maja niemal identyczne parametry. Podobno w er6 kuleje wykonczenie (jakos spawow, powloka lakiernicza).
Manewrowanie na podobnym poziomie. SV ma minimalnie zbyt miekkie przednie zawieszenie i sporo osob na to narzeka(mnie osobiscie to nie przeszkadza). Zaradzic mozna wymieniajac olej lub sprezyny.
SV do stuntu sie srednio nadaje. Latwo idzie na kolo juz od nijnizszych obrotow wiec jest to na plus. Na minus nalezy zaliczyc kiepskie smarowanie silnika w pionie. Lubily sie panewki zacierac w pierwszym modelu. W modelach od 2003 r. poprawiono uklad smarowania i podobno ta przypadlosc juz nie wystepuje.
Ogolnie co bys nie wzial to bedziesz zadowolony. Kieruj sie wzgledami estetycznymi
P.S
Ja pierdziele. Jeszcze w pracy siedze a powiniennem wyjsc o 15
.
Manewrowanie na podobnym poziomie. SV ma minimalnie zbyt miekkie przednie zawieszenie i sporo osob na to narzeka(mnie osobiscie to nie przeszkadza). Zaradzic mozna wymieniajac olej lub sprezyny.
SV do stuntu sie srednio nadaje. Latwo idzie na kolo juz od nijnizszych obrotow wiec jest to na plus. Na minus nalezy zaliczyc kiepskie smarowanie silnika w pionie. Lubily sie panewki zacierac w pierwszym modelu. W modelach od 2003 r. poprawiono uklad smarowania i podobno ta przypadlosc juz nie wystepuje.
Ogolnie co bys nie wzial to bedziesz zadowolony. Kieruj sie wzgledami estetycznymi
P.S
Ja pierdziele. Jeszcze w pracy siedze a powiniennem wyjsc o 15

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości