Potrzebna umowa
• Strona 1 z 1
Potrzebna umowa
Witam posiadam Kawasaki gpz 500s sprowadzonego z Anglii problem polega na tym że chcę go zarejestrować i muszę sam napisać umowę .Czy wie ktoś jak ta umowa miała by wyglądać jakie dane tam wpisać. Dodam że posiadam tylko dowód 5vc . Jeśli można zrobił by mi ktoś taką umowę najlepiej już dwujęzyczną 

- Lestox
- Świeżak
Co Ci da umowa dwujęzyczna, skoro i tak oryginał będzie musiał tłumaczyć tłumacz przysięgły, który się pod tym podpisze?
. Co do sporządzania umowy, myślę, że bez właściciela i jego podpisu, sporządzenie takiej umowy to dość poważne fałszerstwo.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):Co Ci da umowa dwujęzyczna, skoro i tak oryginał będzie musiał tłumaczyć tłumacz przysięgły, który się pod tym podpisze?. Co do sporządzania umowy, myślę, że bez właściciela i jego podpisu, sporządzenie takiej umowy to dość poważne fałszerstwo.
Smiem twierdzic, ze to kwestia urzedu.
Przy umowie dwujezycznej eliminuje sie tlumacza.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość