KTM SX 65, 85 ? Pomocy!!!
• Strona 1 z 1
KTM SX 65, 85 ? Pomocy!!!
Witam. Mam pytanie dotyczące tego, czy do mojego wzrostu (140 cm) będzie odpowiedni KTM SX 65, czy KTM SX 85 ? Czy opłaca się kupić starego, używanego z powiedzmy 2004 roku i oddać do renowacji? Proszę o pomoc w wyborze!!!
- DeViro
- Świeżak
najlepiej kupić taki na jaki cię stać. jak kupisz za nowy i cała kase wydasz - to i tak cie remont nie ominie. a nawet maszyna 2-3 letnia potrafi byc mocno styrana zyciem i wymagac sporych wkładów - jakby nie było to wyczynówki.
wiec czy maszyna 2012 czy 2002 - koszta mogÄ… byc podobne. zalezy wszystko na co trafisz. oczywiscie trudniej kupic starÄ… maszyne w idealnym stanie..
no i tez kwestia prowadzenia - im kupisz nowsze tym lepiej bedzie jeździło.
co do pojemnosci, ciezko mi powiedziec, najlepiej to poszukaj w okolicy ( nie koniecznie konkretnie ktma, szukaj innych marek) podjedź i sie przysiądź i sam oceń. akurat kazda 65tka bedzie podobnej wielkosci
wiec czy maszyna 2012 czy 2002 - koszta mogÄ… byc podobne. zalezy wszystko na co trafisz. oczywiscie trudniej kupic starÄ… maszyne w idealnym stanie..
no i tez kwestia prowadzenia - im kupisz nowsze tym lepiej bedzie jeździło.
co do pojemnosci, ciezko mi powiedziec, najlepiej to poszukaj w okolicy ( nie koniecznie konkretnie ktma, szukaj innych marek) podjedź i sie przysiądź i sam oceń. akurat kazda 65tka bedzie podobnej wielkosci
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no to troche kiepski pomysł. bo wystarczy że kupisz kiepską sztuke i na dzien dobry do remontu moze być, a wtedy koszta mogą byc wysokie - taki porządny remont moze kosztowac nawet kilka tysiecy złotych.
to nie skuter z biedronki że tylko lejesz paliwo i jeździsz
a i nie kaze ci kupowac w okolicy - tylko podjechac i sie przymierzyć na dowolne moto tego typu
to nie skuter z biedronki że tylko lejesz paliwo i jeździsz
a i nie kaze ci kupowac w okolicy - tylko podjechac i sie przymierzyć na dowolne moto tego typu
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości