DK MOTOCYKLE
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie polecam, sprzedawca agresywny, nieuczciwy i konfliktowy. Sprzedaje towar którego nie posiada (szczególnie Allegro).<br><hr>Klient
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eee, kupuje tam czesci od 2 lat i wszystko fajnie, jak podchodzisz jak człowiek to działa wtedy w dwie strony.Komentatorzy napisał(a):Nie polecam, sprzedawca agresywny, nieuczciwy i konfliktowy. Sprzedaje towar którego nie posiada (szczególnie Allegro).<br><hr>Klient<br>
Zawsze jak zamawiałem coś przez allegro, to pisał od razu że towaru nie ma czy coś. Przy 12 tyś aukcji... Trochę wyrozumiałości ludzie...<br><hr>19Kroolik87
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie polecam tego sklepu w 1000%. Właściciel nieuczciwy i konfliktowy. Wszystkich traktuje jak złodziei i wyłudzaczy. Ma własne regulaminy, które ni jak się mają do prawa obowiązującego w RP i tak ma być. Jak kupisz i coś Ci nie pasuje, chcesz wymienić, zamienić zapomnij... mają Cię głęboko w d***. Ja zrobiłam tam zakupy dwa razy - pierwszy i ostatni. <br><hr>AJKomentatorzy napisał(a):Nie polecam, sprzedawca agresywny, nieuczciwy i konfliktowy. Sprzedaje towar którego nie posiada (szczególnie Allegro).<br><hr>Klient<br>Komentatorzy napisał(a):eee, kupuje tam czesci od 2 lat i wszystko fajnie, jak podchodzisz jak człowiek to działa wtedy w dwie strony.
Zawsze jak zamawiałem coś przez allegro, to pisał od razu że towaru nie ma czy coś. Przy 12 tyś aukcji... Trochę wyrozumiałości ludzie...<br><hr>19Kroolik87<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UWAGA!! Przestrzegam każdego przed zakupami w tym sklepie, właściciel to agresywny burak i palant!!! jak coś kupisz i chcesz zwrócić, albo wymienić to nie ma szans, właściciel tylko szyderczo odpowiada i się śmieje - żegnając chamskim "do widzenia" brak lojalności typowy naciągacz i cwaniak - uważajcie bardzo mocno PRZESTRZEGAM !!!!<br><hr>klient - pierwszy i ostatni raz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości