4 bieg w husabergu
• Strona 1 z 1
4 bieg w husabergu
Witam!
Pisze do was, bo mam troche smieszny problem. Kupilem skrzynie na olx, uzywana, ale w zajebistym stanie, wszystko fajnie, skrzynia wlozona, sprawdzone biegi na stole. Silnik włożony w rame, jeszcze raz biegi sprawdzone, wszystkie wchodzą i wszystkie ciągną, ALE.. Odpaliłem go, zagrzałem, pojechałem na przejażdżkę i co? 4 nie ma, zachowuje sie jakby byl na luzie, dodaje mu gazu, a temu tylko obroty rosną, bieg nie ciągnie. Zgaszony, na postoju 'Podczas ruchu' 4 wbita i normalnie ciągnie, o co cmon?
Pisze do was, bo mam troche smieszny problem. Kupilem skrzynie na olx, uzywana, ale w zajebistym stanie, wszystko fajnie, skrzynia wlozona, sprawdzone biegi na stole. Silnik włożony w rame, jeszcze raz biegi sprawdzone, wszystkie wchodzą i wszystkie ciągną, ALE.. Odpaliłem go, zagrzałem, pojechałem na przejażdżkę i co? 4 nie ma, zachowuje sie jakby byl na luzie, dodaje mu gazu, a temu tylko obroty rosną, bieg nie ciągnie. Zgaszony, na postoju 'Podczas ruchu' 4 wbita i normalnie ciągnie, o co cmon?
Pierwsza miłość Cagiva W8 - zdrada - obecna miłość Husaberg FE600
-
WaxEater - Świeżak
twoim problemem jest motocykl - husaberg. kup cos normalnego i zapomnisz o problemach.
co moze byc problemem u ciebie w silniku nie wiem, moze byc róznie, wybierak, dystansowanie, kły, programator.
co moze byc problemem u ciebie w silniku nie wiem, moze byc róznie, wybierak, dystansowanie, kły, programator.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Uwierz mi, jakby to bylo mozliwe, to chetnie bym to zrobił, ale w obecnym stanie raczej to kiepsko widzę, a nawet jesli, to nie wiem czy kupie cos 'fajnego' w cenie berga ://
Pierwsza miłość Cagiva W8 - zdrada - obecna miłość Husaberg FE600
-
WaxEater - Świeżak
yamaha DT 125 w lesie 10X lepsza niz stojÄ…cy w garazu husaberg 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość