[Aktualności] Jeździł motocyklem po centrum...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Na pewno zawodnik? Nr na plecach moze miec kazdy amator tak samo na moto. Pewnie jakiś endurowiec. <br><hr>SurwaKomentatorzy napisał(a):Np. w stołecznej Arkadii na drzwiach jest zakaz wjazdu i wprowadzania rowerów, ale nie motocykli) Onegdaj byłem świadkiem, jak zawodnik motocrossu wjechał do hotelu, następnie po schodach na 3 piętro i zaparkował pod pokojem - hotel bowiem, wbrew umowie, nie zapewnił ekipie bezpiecznego lokum na cenny sprzęt. Lokalną policję wezwano , ale strony incydent załatwiły ugodowo
<br><hr>rami<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba jednak nie każdy kto jedzie motocyklem to motocyklista. Uważam, że motocyklistą powinniśmy nazywać ludzi szanujących innych nie mniej niż swoją pasję.
Niech nazwanie kogoÅ› motocyklistÄ… nobilituje, i nie wsadzajmy do jednego „worka” wszystkich, którzy jeżdżą na dwóch kółkach z silnikiem. To oczywiÅ›cie moje zdanie i raczej poddajÄ™ je pod rozwagÄ™, niż narzucam jako jedynie sÅ‚uszne. Być może znajdzie siÄ™ parÄ™ osób, które podzielÄ… takie przekonanie.<br><hr>Jarek
Niech nazwanie kogoÅ› motocyklistÄ… nobilituje, i nie wsadzajmy do jednego „worka” wszystkich, którzy jeżdżą na dwóch kółkach z silnikiem. To oczywiÅ›cie moje zdanie i raczej poddajÄ™ je pod rozwagÄ™, niż narzucam jako jedynie sÅ‚uszne. Być może znajdzie siÄ™ parÄ™ osób, które podzielÄ… takie przekonanie.<br><hr>Jarek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co mieli zrobić jak tam sama grupa inwalidzka robi lmao<br><hr>YoKomentatorzy napisał(a):Powinni wywalić na zbity p.sk wszystkich ochroniarzy z tej galerii. A Gostka nagrodzić za pokazanie co mógłby w niejednej galerii zrobić terrorysta na krosie<br><hr>Skepoweendurrro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości