Brak prawa jazdy kat. A
• Strona 1 z 1
Brak prawa jazdy kat. A
Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Może ktoś miał do czynienia lub ma wiedzę na temat aktualnych przepisów i będzie mógł mi odpowiedzieć konkretnie na pytanie. Co grozi jak złapią nas na rutynową kontrole czy tam za przekroczenie prędkości na motorze a nie ma się kat. A lecz posiada się kat. B?
Kiedyś był mandat 300zł. Teraz trochę czytałem i dowiedziałem się, że trochę to zaostrzyli i dostaję się nie tylko mandat ale też sprawa idzie do sądu oraz ma się jakieś tam większe komplikację niż tylko mandat. Prawda to czy jeszcze nie zdążyło wejść w życie?
Bo sam mandat nie jest jakimś dużym problemem, ale sprawa sądowa i zakaz prowadzenia pojazdów to już ciężki temat.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
Kiedyś był mandat 300zł. Teraz trochę czytałem i dowiedziałem się, że trochę to zaostrzyli i dostaję się nie tylko mandat ale też sprawa idzie do sądu oraz ma się jakieś tam większe komplikację niż tylko mandat. Prawda to czy jeszcze nie zdążyło wejść w życie?
Bo sam mandat nie jest jakimś dużym problemem, ale sprawa sądowa i zakaz prowadzenia pojazdów to już ciężki temat.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam

- casquix
- Świeżak
Ten temat był poruszany setki razy i setki razy Wam się do głów próbuje wbić, że mandat, to najmniejszy problem.
Niestety bezskutecznie, jak grochem o ścianę.
Wysil się łaskawie i poszukaj kilka tematów niżej, było to wałkowane.
Niestety bezskutecznie, jak grochem o ścianę.
Wysil się łaskawie i poszukaj kilka tematów niżej, było to wałkowane.
-
A7 x - Świeżak
Pierwszy z brzegu temat, znajduje się nawet na pierwszej stronie działu.
viewtopic.php?t=114415
Nie dziękuj
.
Ogólnie, mandat, czy ewentualne zatrzymanie uprawnień, może się okazać Twoim najmniejszym zmartwieniem w razie gdybyś za bardzo sobie zapracował, albo ktoś by Ci w tym pomógł.
viewtopic.php?t=114415
Nie dziękuj

Ogólnie, mandat, czy ewentualne zatrzymanie uprawnień, może się okazać Twoim najmniejszym zmartwieniem w razie gdybyś za bardzo sobie zapracował, albo ktoś by Ci w tym pomógł.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości