[AktualnoÅ›ci] V Runda WMMP – pogodowa huÅ›tawka
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] V Runda WMMP – pogodowa huÅ›tawka
Dyskusja na temat: V Runda WMMP – pogodowa huÅ›tawka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
V Runda WMMP – pogodowa huÅ›tawka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
V Runda WMMP – pogodowa huÅ›tawka
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Postawa Marka i jego zacięta walka pomimo odniesionej w Karlskodze poważnej kontuzji jest godna uznania... Nie sądziłam, że wystartuje w tej rundzie, a zajęcie 2 miejsca przy takim stanie zdrowia jest wielkim osiągnięciem. Zaskoczeniem (o ile można tak powiedzieć) jest 3 miejsce Mateusza. Jak do tej pory to właśnie Monika nie odpuszczała Markowi i Andrzejowi i była zawsze tuż za nimi... Sezon pełen niespodziane<br><hr>Żmija
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest jeszcze nic. On własnie ustawił się na linii startowej do dzisiejszego wyścigu, mimo wczoraj odnowionej kontuzji...<br><hr>MichałKomentatorzy napisał(a):Postawa Marka i jego zacięta walka pomimo odniesionej w Karlskodze poważnej kontuzji jest godna uznania... Nie sądziłam, że wystartuje w tej rundzie, a zajęcie 2 miejsca przy takim stanie zdrowia jest wielkim osiągnięciem. Zaskoczeniem (o ile można tak powiedzieć) jest 3 miejsce Mateusza. Jak do tej pory to właśnie Monika nie odpuszczała Markowi i Andrzejowi i była zawsze tuż za nimi... Sezon pełen niespodziane<br><hr>Żmija<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czekam na dzisiejsze wyniki, czekam z niecierpliwością i nerwicą, że mnie tam nie ma... <br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):Postawa Marka i jego zacięta walka pomimo odniesionej w Karlskodze poważnej kontuzji jest godna uznania... Nie sądziłam, że wystartuje w tej rundzie, a zajęcie 2 miejsca przy takim stanie zdrowia jest wielkim osiągnięciem. Zaskoczeniem (o ile można tak powiedzieć) jest 3 miejsce Mateusza. Jak do tej pory to właśnie Monika nie odpuszczała Markowi i Andrzejowi i była zawsze tuż za nimi... Sezon pełen niespodziane<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):To jest jeszcze nic. On własnie ustawił się na linii startowej do dzisiejszego wyścigu, mimo wczoraj odnowionej kontuzji...<br><hr>Michał<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Większość rzeczy na żywo niemal znajdziesz na ścigaczowym forum:Komentatorzy napisał(a):Postawa Marka i jego zacięta walka pomimo odniesionej w Karlskodze poważnej kontuzji jest godna uznania... Nie sądziłam, że wystartuje w tej rundzie, a zajęcie 2 miejsca przy takim stanie zdrowia jest wielkim osiągnięciem. Zaskoczeniem (o ile można tak powiedzieć) jest 3 miejsce Mateusza. Jak do tej pory to właśnie Monika nie odpuszczała Markowi i Andrzejowi i była zawsze tuż za nimi... Sezon pełen niespodziane<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):To jest jeszcze nic. On własnie ustawił się na linii startowej do dzisiejszego wyścigu, mimo wczoraj odnowionej kontuzji...<br><hr>Michał<br>Komentatorzy napisał(a):Czekam na dzisiejsze wyniki, czekam z niecierpliwością i nerwicą, że mnie tam nie ma... <br><hr>Żmija<br>
<a href="http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=10244" target="blank" class="link">http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=10244</a>
<br><hr>Badyunior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ogulnie nie bylo zle , sciganie na dobrym poziomie ale tak kiepskiej organizacji dawno juz nie widzialem !!!. Nie wielu kibiców , zamknieta brama wjazdowa na parking od ul. Bukowskiej , mokra nie skoszona trawa , brak info z glosnika i irytujace zachowanie wirazowych . Szkoda gadac !!!!!!!!<br><hr>PIKMEN 46
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości