[biblioteka] 7 grzechów głównych motocyklistów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja bym jeszcze dodał jazdę na 10letnich gumach albo na drutach "bo jeszcze jedzie"
Całą zimę trening fizyczny, pompki brzuszki przysiady, co to da? A no to, że nic nas nie zaskoczy, można wydostać kolegę spod moto na parkingu ;p<br><hr>ZeneK
Całą zimę trening fizyczny, pompki brzuszki przysiady, co to da? A no to, że nic nas nie zaskoczy, można wydostać kolegę spod moto na parkingu ;p<br><hr>ZeneK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co do zazdrosci i opowiesci o gsxr 1000 mogłbym miec taki motocykl ,tylko na ch.j mi on jest potrzebny to juz zaprawde niewiem wole gs 500 ,"naprawde uwazasz ze moc daje radosc z jazdy " to kwestia bardzo indywidualna ktos kogo bardzo ciagnie do mozliwie najlepszych przyspieszen i predkosci maxymalnej nieda sobie wmowic ze moze sie bawic na 20 konnej mzecie bardziej niz na teleportujacej sie z zakretów bmw s1000rr pragnienie i rzadza predkoscii jest silniejsza albo nie tyle wmówic przepowiedziec co raczej jego wewnetrzny głos sam najlepiej wie czego potrzebuje to jak patrzec na piekna dziewczyne i brzydka i stwierdzic ze wiecej radosci mi da ta brzydsza ( w łóżku ) i znowu w nawiasie ( niesadze;) ) a to ze ktos mi pier.oli ze jest inaczej bo on wie najlepiej i głosu swoiego serca niewarto sluchac bo on na chwile obecna ma takie priorytety z dosiwadczen wieku chwilowej zachcianki czy czegos tam to conajwyzej mozna wpuscic jednym uchem i wypuscic drugim ja wiem tyle ze z priorytetami danej osoby na dana chwile niema co dyskutowac bo to raz ze niezdrowe jest a 2 niejestem jeszcze na tyle zgorzkniałym stetryczałym dziadem zeby sie w to bawic;) ja np pierwsze moto mialem ciezki szybki sportturystyk chociaz wiedzialem od samego poczatku ze chce gpz 500 albo cb 500 bo moimi priorytetami byly od zawsze porecznosc ergonomia niska masa i prostota nad duza moca mechanik jednak wiedzial lepiej i mi gadal ze eeeeeee poco ci takie kojdy słabe po 1 sezonie sie znudzisz niestety posluchalem no i sie meczylem z ta krofa zwalista przez 2 albo 3 sezony absolutnie niewinie za to mechanika moglem go wszak nieposluchac dzisiaj juz mi nic nikt niewmowi zawsze slucham swoich wewnetrznych potrzeb na dana chwile ii olweam innych jak bede mial zapotrzebowanie na turbo gsxera i 400 KM to mi nawet diabeł nieprzepowie zebym kupił skuter 2 KONNY i na odwrót .<br><hr>kkkk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
@Skoq właśnie o to mi chodziło, sam mam gsa i temu mnie to poruszyło.<br><hr>młodyKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo! A dlaczego ktoś ma się wstydzić swojego GS 500? Bo ktoś ma gixxera? Posiadanie takiego motocykla to wstyd? Chyba źle dobraliscie słowa...
<br><hr>młody <br>Komentatorzy napisał(a):No akurat tu przyznam rację i trochę najadę Ciebie Boczo, ja kiedy jeździłem na swoim GS'ie nie czułem wstydu, czy zazdrości że ktoś jeździ lepszym sprzętem. Czułem dumę kiedy szara masa przetaczając się przez chodnik podziwiała mnie jakbym siedział na najmocniejszej maszynie świata. GS to fajny sprzęt, a tym zdaniem krzywdzisz ludzi którzy jeżdżą GS'em i nie chcą go nigdy zmieniać na nic innego, bo to fajna maszynka użytkowa po troszkę do wszystkiego. Więc nie rzucał bym takimi hasłami tak lekko bo to krzywdzące, i to Ty robisz podziały wśród motocyklistów<br><hr>SkoQ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wyobrażam sobie , aby ktoś nie potrafił posługiwać się na zakręcie drogi publicznej leciutką sportową 600-tką.Komentatorzy napisał(a):A najwieksza radosc z jazdy mam kiedy wypadam z zakretu moim gs500 a cwaniak na sporcie600 zgrzyta zebami 100m za mna.. ja tam bardzo lubie swojego gs'a... ale ja cwicze ganianie po zakretach i dbam o sprzet, a rzeczony cwaniak cwiczy upalania gumy... co stwierdzilem po szybkim rzucie oka na tylna opone w ksztalcie (w porywach) trapezupozdrawiam niedzielnych motocyklistow
<br><hr>juznietakimlody<br>
Komentatorzy napisał(a):Ci na sportowych 600-tkach ciebie olewają. Oni i tak wiedzą jak to się skończy, więc po co mają zaczynać - poszukają sobie godniejszego konkurenta. Tak to działa. <br><hr>rami<br>Komentatorzy napisał(a):A może większość właścieli 600-tek zwyczajnie nie umie skręcać? Często są to ich pierwsze motocykle, więc po zakrętach jeżdżą wolniej niż moja babcia wózkiem po biedronce. Miałem GS-a, potem 600-tkę, później "litra". I prawie zawsze udawało mi się na krętej drodze wyprzedzać dużo mocniejsze sprzęty. A widziałem, że ich kierowcy próbowali jechać szybciej.<br><hr>LOL<br>
Na torze , to może mieć na początku kłopoty, ale na drodze !?
Nie spotkałem też nigdy sportowej 600-tki jadącej jak babcia po biedronce, no, chyba, że jeszcze nie widziałem prawdziwie szybkiej babci

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak zwykle kazdy wie co inny czuje , wazna jest zabawa ,
fajny artykuł p ,boczo . są emocje jest zabawa , jestem na TAK ,:)<br><hr>yes man

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak zwykle kazdy wie co inny czuje , wazna jest zabawa ,
fajny artykuł p ,boczo . są emocje jest zabawa , jestem na TAK ,:)<br><hr>yes man

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niech kto mówi co chce, ale ja kocham moją tysiączke i jest mi potzebna nie na ****. bo na to to mam kobietę<br><hr>jasny gwint
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co do nieczystości .
W wieku 30 lat robiłem prawo jazy ,a dla czego ?
Pewnego razu spotkałem na parkingu starszego motocyklistę , było widać że w życiu parę kilometrów na sprzęcie zrobił
i tak zgadali my się na temat motocykli . W pewnej chwili wydało się że nie mam prawka i jeżdżę na swojej maszynie i co
powiedział mi , cytat "Prawdziwy motocyklista bez prawka , to jak pies bez rodowodu, kundlem zawsze zostanie "
A ja
i za dwa miechy śmigałęm już z plastikiem.
W wieku 30 lat robiłem prawo jazy ,a dla czego ?
Pewnego razu spotkałem na parkingu starszego motocyklistę , było widać że w życiu parę kilometrów na sprzęcie zrobił

powiedział mi , cytat "Prawdziwy motocyklista bez prawka , to jak pies bez rodowodu, kundlem zawsze zostanie "
A ja

- radekcezar
- Świeżak
ja bym dodał jeszcze ze pojazd jest niewidoczny w nocy wczoraj smigam 11 w nocy a max 30 metrów przedemna jakis debil sb bez swiatła jedzie tablica ala tuning zadarta do góry no bym prawie sie wkleił w niego
dlatego zawsze dbac o swój jednoslad zeby był sprawny
a 2 co bym dodał to alkohol chleja i jezdza a policja nie ma tyle ludzi zeby ich wyłapac strasznie<br><hr>pele
a 2 co bym dodał to alkohol chleja i jezdza a policja nie ma tyle ludzi zeby ich wyłapac strasznie<br><hr>pele
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja bym dodał jeszcze ze pojazd jest niewidoczny w nocy wczoraj smigam 11 w nocy a max 30 metrów przedemna jakis debil sb bez swiatła jedzie tablica ala tuning zadarta do góry no bym prawie sie wkleił w niego
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Buta i brak pokory. To według mnie dwa najpoważniejsze zarzuty do środowiska motocyklowego. A że jest ono specyficzne i ściąga w dużej ilości ludzi niepokornych , butnych i zacietrzewionych to w zasadzie wie każdy, kto w tym środowisku się obraca. Niestety niektórzy w swojej bucie są tak zacietrzewieni, że dopiero kostucha jest w stanie im dać tę pierwszą ale i jednocześnie ostatnią lekcję. Tak sobie myślę, że gdyby chociaż w Polsce było tych parę torów więcej to być może paru mistrzom dałyby one dozowalnego i wystarczającego "klapsa" w tyłek by przestali zachowywać się jak tępe smarkacze a zaczęli się poruszać na drodze jak świadomi motocykliści. Świadomi siebie i innych. <br><hr>A-Men
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 12 gości