Strój
• Strona 1 z 1
Strój
Otóż po dłuższych czy krótszych namysłach wybrałem swój strój. Prezentuje się on następująco: Jazda tylko w słoneczne dni, (w deszczu nie zamierzam jeżdzić, pojade wówczas samochodem) głównie do pracy i czasem w weekend jakiś wypad do 100/200 km
Spodnie: Freestar Road Vintage // GRAVEL RAW BLACK // Mottowear CITY X
kurtka: KSM018
kask: hjc is-17 // shark s700s
buty: shima sx2
rękawice już posiadam rebelhorna
Najwięcej problemów miałem z kurtką, ciężko mi coś wybrać bo tak średnio mi się podobają a raczej zdecydowany jestem na skóre.
Może polecicie coś fajnego ładnego za miare sensowną kase.
Spodnie: Freestar Road Vintage // GRAVEL RAW BLACK // Mottowear CITY X
kurtka: KSM018
kask: hjc is-17 // shark s700s
buty: shima sx2
rękawice już posiadam rebelhorna
Najwięcej problemów miałem z kurtką, ciężko mi coś wybrać bo tak średnio mi się podobają a raczej zdecydowany jestem na skóre.
Może polecicie coś fajnego ładnego za miare sensowną kase.
- selby200
- Świeżak
Re: Strój
selby200 napisał(a):Jazda tylko w słoneczne dni, (w deszczu nie zamierzam jeżdzić, pojade wówczas samochodem)
A co poczniesz jak Cię złapie deszcz w trasie, ale to i tak nic, często jak ktoś chce kupić niedrogi kask a ktoś mu doradza "kup sobie droższy będzie bezpieczniejszy" wtedy pada magiczne stwierdzenie "ja nie zamierzam się przerwacać"

GorÄ…co polecam RETBIKE, szyjÄ… w Polsce, jak Ci siÄ™ coÅ› rozpruje albo przytrze, zawsze bardzo szybko naprawiajÄ….
Jeśli chodzi o tekstylia:
Kutrka RET CODE 200zł
Spodnie RET BASE 200zł
I na początek masz strój jak znalazł.
No place, no race - Mick Doohan
-
MisieqMP - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości