Mocowanie huggera w ZR7
• Strona 1 z 1
Mocowanie huggera w ZR7
Cześć wszystkim. Zakupiłem ostatnio hugger do mojej zr7 i mam do Was pytanie. Od strony łańcucha wszystko jest ok, ale od strony wydechu mam problem. Nie ma żadnego mocowania na wahaczu. Podpowie ktoś jak to się montuje? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

-
ZR7ZR7 - Świeżak
-
Croowab - Bywalec
lagiboy nie wiem jak Ty ale ja nie toleruje takiej fuszerki w swojej maszynie
Croowab też tak słyszałem ale przy pierwszej lepszej chęci ściągnięcia tego błotnika jest duzo zabawy i paprania żeby to zdjąć.
Dzięki za odpowiedzi,
Pozdrawiam

Croowab też tak słyszałem ale przy pierwszej lepszej chęci ściągnięcia tego błotnika jest duzo zabawy i paprania żeby to zdjąć.
Dzięki za odpowiedzi,
Pozdrawiam
-
ZR7ZR7 - Świeżak
Poszukaj na http://www.kawasaki-pfeil-ersatzteile.de czy aby na pewno jest to fuszerka 

-
Fugu - Mieszkaniec forum
-
Croowab - Bywalec
Dla mnie mocowanie takiej części z jednej strony to słabe rozwiązanie. lagiboy na moje oko też powinno być tam jakieś mocowanie bo nawet jest wytłoczone miejsce na jakiś uchwyt. Kontaktowałem się ze sprzedawcą ale nie był w stanie mi odpowiedzieć z miejsca jak powinno to być zamontowane.. Mimo wszystko dzięki wszystkim za odpowiedzi
jakby ktoś coś wiedział jeszcze na ten temat pisać tutaj, może przyda się komuś jeszcze.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
-
ZR7ZR7 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości