Shoei x-spirit III
• Strona 1 z 1
Shoei x-spirit III
Witam
Mam zamiar kupić kask jak w temacie , i chodzi tu o najnowsza skorupę Shoei x-spirit 3.Chciałbym abyście polecili mi sklepy stacjonarne, gdzie mógłbym kask przymierzyc.Na allegro takiej możliwości nie mamy.Kask dostępny będzie od marca .Myślę że znacie parę dobrych sklepów.
Dzięki i Pozdrawiam
Mam zamiar kupić kask jak w temacie , i chodzi tu o najnowsza skorupę Shoei x-spirit 3.Chciałbym abyście polecili mi sklepy stacjonarne, gdzie mógłbym kask przymierzyc.Na allegro takiej możliwości nie mamy.Kask dostępny będzie od marca .Myślę że znacie parę dobrych sklepów.
Dzięki i Pozdrawiam
- Alpachino
- Świeżak
Skoro Shoei nie raczył wystawić się na targach motocyklowych to na Motor Show bym nie liczył.
http://shoei-europe.pl/dealerzy.html
http://shoei-europe.pl/dealerzy.html
-
kravec - Administrator
To, że nie będzie oficjalnego stoiska firmy shoei nie znaczy, że produkty tej firmy nie będą dostępne na stoiskach sklepów handlujących akcesoriami motocyklowymi.
Sam 2 lata temu na targach kupiłem swój kombiak A* mimo, że oficjalnego stoiska tej firmy nie było.
Targi to dobre miejsce do potargowania się, ktoś zatargał sprzęt poza siedzibę firmy i wolałby mniej rzeczy przewozić z powrotem. Sam coś stargowałem na kombiaku z tego co pamiętam.
Polecałbym zakupy pod sam koniec ostatniego dnia targów.
Sam 2 lata temu na targach kupiłem swój kombiak A* mimo, że oficjalnego stoiska tej firmy nie było.
Targi to dobre miejsce do potargowania się, ktoś zatargał sprzęt poza siedzibę firmy i wolałby mniej rzeczy przewozić z powrotem. Sam coś stargowałem na kombiaku z tego co pamiętam.
Polecałbym zakupy pod sam koniec ostatniego dnia targów.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości