Zobacz wątek - Kamerka sportowa. Którą polecacie?
NAS Analytics TAG

Kamerka sportowa. Którą polecacie?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez SlowMotion » 23/2/2016, 13:35

Jako ze temat jeszcze żyje to ja mam pytanie trochę z innej beczki. Jak wrzucacie nagrane filmiki na youtube, aby wyglądało to w miarę przyzwoicie?
Jak ja już wrzucę to co nagrałem to maksymalna rozdzielczość do wyboru to 320p (oryginał 1080) i jakość jest tragiczna. Sam plik z nagraniem jest kosmicznie duży więc póki co próbowałem wgrać tylko kilkuminutowe fragmenty.
SlowMotion
Świeżak

Postprzez jasnoksieznik » 23/2/2016, 13:43

Pliki z GoPro sa duze, trzeba z tym zyc.
Jak ja wrzucalem rok temu, to YouTube nie potrafilo jeszcze 1080p, tylko 720p i nie bylo problemu z wrzuceniem. Jestes pewnien, ze wrzucasz mniejsze, czy tylko moze odtwarzasz mniejsze?
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
jasnoksieznik
Stały bywalec

Postprzez SlowMotion » 23/2/2016, 17:27

Wrzucam pełne, ale w odtwarzaczu jest tylko opcja 320 albo 240 do wyboru. Ale z tego co doczytałem w sieci często jest tak, że plik się wrzuci, według youtube'a przeprocesuje, a jednak można go oglądać tylko w 320, za to po kilku godzinach wskakuje opcja 1080 kiedy rzeczywiście skończy się procesowanie. Będę musiał to przetestować jak znajdę czas znów wrzucać taki plik, bo tamten się wkurzyłem i usunąłem bo nie dało się oglądać :P
Dla chętnych wrzucam źródło, nie wiem na ile wiarygodne ale jest jakas nadzieja:
https://www.reddit.com/r/youtube/commen ... s_in_360p/
SlowMotion
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości

na górê