Kask - dylemat
• Strona 1 z 1
Kask - dylemat
Witam serdecznie.
Od jakiegos czasu rozgladam sie za 'nakryciem glowy' oczywiscie mile widziany dobry stosunek cena/jakosc
Oto kandydaci:
pozycja nr 1 (otwórz link)
pozycja nr 2 (otwórz link)
pozycja nr 3 (otwórz link)
pozycja nr 4 (otwórz link)
celowo od najdrozszego do najtanszego
pomozcie dokonac wyboru, dodam ze myslalem jeszcze na szczekowcem shoei multitec ale aktualnie poza zasiegiem (400EUR)
czy to prawda ze szczekowce sa glosniejsze ?
PS1: pozycje 2 i 3 to chyba ten sam kask, tylko jeden to model 2006, a drugi 2007.
PS2: shoei'a nie trzeba reklamowac, a jak z jakoscia kaskow AGV (tych ponizej 1KPLN) ?
Dzieki za wszelka pomoc
Od jakiegos czasu rozgladam sie za 'nakryciem glowy' oczywiscie mile widziany dobry stosunek cena/jakosc

Oto kandydaci:
pozycja nr 1 (otwórz link)
pozycja nr 2 (otwórz link)
pozycja nr 3 (otwórz link)
pozycja nr 4 (otwórz link)
celowo od najdrozszego do najtanszego

PS1: pozycje 2 i 3 to chyba ten sam kask, tylko jeden to model 2006, a drugi 2007.
PS2: shoei'a nie trzeba reklamowac, a jak z jakoscia kaskow AGV (tych ponizej 1KPLN) ?
Dzieki za wszelka pomoc

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
. Ja mam Uvex Boss 530 i sobie chwalę. Zapięcie jest o wiele wygodniejsze niż D-Ringi w reszcie kasków, szyba fenomenalna. Oczywiście jak w kaskach z tego segmentu, wypinana wyściółka, zadowalająca wentylacja i nieuciążliwa waga. Przy odrobinie szczęścia kupisz poniżej 800zł.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Shoei Raid 2, a jakość w AGV słaba. Tu coś odchodzi tam trochę się zapadło. Stealth bardzo wygodny i dość wyciszony, aero też super ale szybki mierne. W Uvex szybki sa 3 razy lepsze, w shoei podobno też. Chce się przerzucić na xr-1000 jak tylko uzbieram 

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam AGV STEALTH-a. Tu napisałem trochę o nim: http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=9310&start=15 (otwórz link) . Całkiem dobry ale szybki rysują sie.
AGV S-4 to raczej to samo co STEALTH, tylko bez spoilerów i IMO gorzej wygląda, ale moze zależy jeszcze na jakim motocyklu.
Jak bym miał teraz kupować to zdecydował bym się na jakiegoś SHOEI-a albo ARAI w fajnym malowaniu.
AGV S-4 to raczej to samo co STEALTH, tylko bez spoilerów i IMO gorzej wygląda, ale moze zależy jeszcze na jakim motocyklu.
Jak bym miał teraz kupować to zdecydował bym się na jakiegoś SHOEI-a albo ARAI w fajnym malowaniu.
-najpierw DR 600
-potem GPZ 500
-potem CBR 900RR SC33
-teraz GSX R1000 K3 i Varadero 1000 XL
-potem GPZ 500
-potem CBR 900RR SC33
-teraz GSX R1000 K3 i Varadero 1000 XL
- Baboon
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości