[Aktualności] Rossi: Mój komentarz z Sepang niczego...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rossi: Mój komentarz z Sepang niczego..
Dyskusja na temat: Rossi: Mój komentarz z Sepang niczego nie zmienił
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rossi: Mój komentarz z Sepang niczego nie zmienił
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rossi: Mój komentarz z Sepang niczego nie zmienił
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe jak się zachowa, gdy mu powiedzą, że czas na emeryturę<br><hr>jas13Komentatorzy napisał(a):Jeszcze się nie wyleczył.<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo chcą Marqueza...<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Jeszcze się nie wyleczył.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak się zachowa, gdy mu powiedzą, że czas na emeryturę<br><hr>jas13<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
prędko się tak nie stanie, każdy może być zwycięzcą, tylko nieliczni mogą stać się legendą. Marc to póki co dzieciak, brak mu konsekwencji, kolejne sezony pokażą, co z niego będzie. Stoner również na początku się obiecująco zapowiadał...<br><hr>PabloKomentatorzy napisał(a):Jeszcze się nie wyleczył.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak się zachowa, gdy mu powiedzą, że czas na emeryturę<br><hr>jas13<br>Komentatorzy napisał(a):Bo chcą Marqueza...<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No, ale nie każda legenda potrafi powiedzieć "przegrałem". Legendą pozostanie dziecinne zachowanie primabaleriny Valentiny<br><hr>anKomentatorzy napisał(a):Jeszcze się nie wyleczył.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak się zachowa, gdy mu powiedzą, że czas na emeryturę<br><hr>jas13<br>Komentatorzy napisał(a):Bo chcą Marqueza...<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):prędko się tak nie stanie, każdy może być zwycięzcą, tylko nieliczni mogą stać się legendą. Marc to póki co dzieciak, brak mu konsekwencji, kolejne sezony pokażą, co z niego będzie. Stoner również na początku się obiecująco zapowiadał...<br><hr>Pablo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To dzieciak bawił się z legendą ?<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Jeszcze się nie wyleczył.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak się zachowa, gdy mu powiedzą, że czas na emeryturę<br><hr>jas13<br>Komentatorzy napisał(a):Bo chcą Marqueza...<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):prędko się tak nie stanie, każdy może być zwycięzcą, tylko nieliczni mogą stać się legendą. Marc to póki co dzieciak, brak mu konsekwencji, kolejne sezony pokażą, co z niego będzie. Stoner również na początku się obiecująco zapowiadał...<br><hr>Pablo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Marquez został kilka razy upokorzony przez Rossiego w zeszłym sezonie i punkt widzenia Vale jest prawdopodobny. Potwierdzeniem tego będą przyszłe sezony.<br><hr>MarioForty
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ciągłe skarżenie się i tłumaczenie Rossiego naprawdę staje się męczące i żałosne. Sam zrobił sobie wroga na torze na własne życzenie i teraz ciągły płacz i zaczepki co wprowadza dużo kwasu w środowisko MotoGP. Nie wiem czy tylko Ja mam takie odczucie, ale co do całej sytuacji na linii Marquez - Rossi to MM zachowuje się dojrzalej i rozsądniej. Żywa legenda tak nie powinna się zachowywać. Chyba nie przemyślał sobie do końca z kim próbuje tańczyć , bo MM to napalony gówniarz, lecz w tej chwili robi na torze z Valentino co mu się żywnie podoba... <br><hr>WOLF
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie po pierwsze Vale to wloch a Ci lubia robic duzo szumu, a po drugie to darmowy rozglos. Im wiekszy syf tym glosniej o tym, a im glosniej tym wiecej osob obejzy zainteresuje sie a to jest kasa. Przeciez ludzie uwielbiaja ogladac awantury afery wypadki a nie jakies ''gupie motóry'' jak sie scigaja.<br><hr>spruch
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie po pierwsze Vale to wloch a Ci lubia robic duzo szumu, a po drugie to darmowy rozglos. Im wiekszy syf tym glosniej o tym, a im glosniej tym wiecej osob obejzy zainteresuje sie a to jest kasa. Przeciez ludzie uwielbiaja ogladac awantury afery wypadki a nie jakies ''gupie motóry'' jak sie scigaja.<br><hr>spruch
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niby tak , ale robi się z tego reality show.<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Panowie po pierwsze Vale to wloch a Ci lubia robic duzo szumu, a po drugie to darmowy rozglos. Im wiekszy syf tym glosniej o tym, a im glosniej tym wiecej osob obejzy zainteresuje sie a to jest kasa. Przeciez ludzie uwielbiaja ogladac awantury afery wypadki a nie jakies ''gupie motóry'' jak sie scigaja.<br><hr>spruch<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jest łatwo być tyle lat z rzędu na topie. Próbowałeś choć raz przemieścić się po Polsce kilka razy w miesiącu ? To pomysl jaka logistyka za tym stoi i to latami on uprawia będąc na topie wiec nie ma mowy tu o balerinie . Zastanów się zanim następnym razem pierdolniesz coś tak fajansiarskiego.<br><hr>s1000rrKomentatorzy napisał(a):Jeszcze się nie wyleczył.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe jak się zachowa, gdy mu powiedzą, że czas na emeryturę<br><hr>jas13<br>Komentatorzy napisał(a):Bo chcą Marqueza...<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):prędko się tak nie stanie, każdy może być zwycięzcą, tylko nieliczni mogą stać się legendą. Marc to póki co dzieciak, brak mu konsekwencji, kolejne sezony pokażą, co z niego będzie. Stoner również na początku się obiecująco zapowiadał...<br><hr>Pablo<br>Komentatorzy napisał(a):No, ale nie każda legenda potrafi powiedzieć "przegrałem". Legendą pozostanie dziecinne zachowanie primabaleriny Valentiny<br><hr>an<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości