Trudne sprawy [18+]
Odpuściłem e46 330i, gość chce 27500 a auto bez sportsitzów, podgrzewanych, brak czujników zmierzchu,m deszczu, xenonów, parktroniku, golas, tylko motorownia fajna, ale drogo.
a co u was niewyżyte gimnazjalisty?:D
a co u was niewyżyte gimnazjalisty?:D
Ostatnio edytowano 17/1/2016, 00:44 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Czekam na zone, poszla robic zdjecia fajnych swiatelek .... wraca, widze ze, cieszy sie , mysle udaly sie, po czym z tesciowa ..... Strzelaja mi zdjecia auta. Pytam o co chodzi?? ( mocno zdziwiony )
Bo tak sie blyszczy i odbijaja sie w nim swiatla i wogole ma fajne swiatla .... wyglada zajebiscie.
Po roku od zakupu jarac sie jak w pierwszy dzien ... to jest to!!
Bo tak sie blyszczy i odbijaja sie w nim swiatla i wogole ma fajne swiatla .... wyglada zajebiscie.
Po roku od zakupu jarac sie jak w pierwszy dzien ... to jest to!!
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
tak, tylko ty szukasz w hajsie w ktorym nie ma e90tek, a ja szukam w hajsie w ktorym powinny byc fajne e46tki. e46tki sie zaczynaja od 9tys nawe,t ja szukam za 25 i totalne złomy
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Szpila był dobry technicznie, ale takie walory fizyczne jak miał Wilder to masakra. Długie łapy, szybki i mocne uderzenia. Ale trzeba przyznac że bardzo dobre lutnięcie, albo przypadek albo celowo. Szpilka był ciężkim przeciwnikiem dla niego. Ale i tak obydwaj pokazali dobry boks 

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
W czym był dobry?
Opuszczał gardę, machał łapami jak cepami, ruszał się jak hipopotam na brzegu - lekko licząc z 10 kg zbędnego smalcu.
Opuszczał gardę, machał łapami jak cepami, ruszał się jak hipopotam na brzegu - lekko licząc z 10 kg zbędnego smalcu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Vergon napisał(a):Widzieli walkę? Cięęęężki nokaut. I jeszcze ta szopka z noszami, kołnierzem i szpitalem, pewnie mu trochę wsiadło na banię.
Nokaut piękny, ale cóż, patrząc na całokształt walki jak najbardziej zasłużony

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kaai dam Ci dobrą radę - w takich rocznikach to samochody się sprzedaje, a nie kupuje... Zawsze coś będzie, że wypadnie, swój samochód mam 8lat mogę powiedzieć że stan idealny, super zadbany i co? poszła mi uszczelka chłodnicy - cała do wymiany, jakbym komuś go sprzedał, to też by mi mógł powiedzieć że złom mu wcisnąłem....
Zawsze coś będzie, a jeszcze szukać wśród najbardziej dobijanych samochodów.... koleżanka kupiła 5 letnie bmw 3 z mega przebiegiem, to jeszcze pojeździ, no ale cena też była inna... Nie oszukujmy się, jak jest auto które jest drogie w salonie to i części potem do niego kosztują, dlatego w stare bmw lepiej bym się nie pchał, jeszcze tym bardziej w budżetowe 3, co ani nie jest perfekcyjnie wykonane, ani nie ma "spokojnej grupy docelowej"
Kup sobie za tę kasę japoński dupowóz to i będziesz zadowolony że coś dobrego trafisz.
Zawsze coś będzie, a jeszcze szukać wśród najbardziej dobijanych samochodów.... koleżanka kupiła 5 letnie bmw 3 z mega przebiegiem, to jeszcze pojeździ, no ale cena też była inna... Nie oszukujmy się, jak jest auto które jest drogie w salonie to i części potem do niego kosztują, dlatego w stare bmw lepiej bym się nie pchał, jeszcze tym bardziej w budżetowe 3, co ani nie jest perfekcyjnie wykonane, ani nie ma "spokojnej grupy docelowej"
Kup sobie za tę kasę japoński dupowóz to i będziesz zadowolony że coś dobrego trafisz.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):i teraz ludzie płaczą. na e46 forum jeden kupil e46 touring 318d za 11tys, w zeszlym roku, tearz wladowal w nia 12tys i jeszcze ma cos do roboty.
Typowo polskie. Kupić, nie sprawdzić w warsztacie, nie poszukać opinii, ważne że tanio "łokazja funkjel nuffka". U nas za 150 sprawdzą całe auto, w cenę wliczone sprawdzanie miernikiem lakieru, podpięcie pod komputer, sprawdzenie kompresji no ale przecież każdy znawca to na co to komu, zbędny wydatek

-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
SpeedyGonzales napisał(a):Kaai napisał(a):i teraz ludzie płaczą. na e46 forum jeden kupil e46 touring 318d za 11tys, w zeszlym roku, tearz wladowal w nia 12tys i jeszcze ma cos do roboty.
Typowo polskie. Kupić, nie sprawdzić w warsztacie, nie poszukać opinii, ważne że tanio "łokazja funkjel nuffka". U nas za 150 sprawdzą całe auto, w cenę wliczone sprawdzanie miernikiem lakieru, podpięcie pod komputer, sprawdzenie kompresji no ale przecież każdy znawca to na co to komu, zbędny wydatek
Ja twierdzę, że to zbędny wydatek, bo w 90% kiedy jeżdżę z kimś obejrzeć jakiś sprzęt, nie widzę najmniejszego sensu sprawdzania grubości lakieru czy podłączania pod komputer, o kompresji nie mówiąc, tak średnio w 9/10 przypadków, bezsensem jest stracony czas i wydana na podróż kasa.
Sorry, szukałem samochodu dla siebie, obejrzałem 15 sztuk, właśnie wsadziłem 4 tałzeny w swoje 17 letnie Audi i planuję wsadzić jeszcze ze 2, bo ja już zwątpiłem w ludzkość.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
nie bede zadowolony z japonca, ktory sie kiepsko prowadzi i kiepsko wyglada w srodku.
a 330i 330d to nie sa budzetowki bo ceny zaczynaja sie od 20 22 tys zl za 15 letnie auto. budzetowki to 316, 318 itp
a 330i 330d to nie sa budzetowki bo ceny zaczynaja sie od 20 22 tys zl za 15 letnie auto. budzetowki to 316, 318 itp
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
to że się zaczynają, to nie znaczy że są tyle warte
A pewnie jeszcze taniej kupisz jakieś 740 750L itp. gdzie pierwsza wizyta w serwisie przekracza wartość samochodu
Najlepsi co biorą kredyt na takie i potem sobie uświadamiają, że ratę mają x3 - jedna za auto, dwie za paliwo na stacji
Jednak tak to jest, jak się niesamowicie zaczynają cenić za złomy... Ja dopiero sobie to uświadomiłem, jak zacząłem szukać samochodu dla młodej - są samochody normalne i mają też normalne ceny, czyt. niskie bo za 15-18letni samochód nie bierze się połowy ceny salonowej. Jednak wystarczy żeby autko było małe i cena jest cholernie wysoka - 15 letnie VW polo dwu drzwiowe w wersji all biedas wystawione za 11-12k zł?
to około 1/3 jego wartości salonowej
Porównując rocznik i wyposażenie, to ja za swój powinienem wziąć 2-3x tyle co takie małe gówna są powystawiane, a wiem że to by było nierealne.
Na bmw nawet nie patrzyłem, ale tam wystarczy wypolerować lakier i już jest "super hiper zadbane przez ostatnich dwudziestu właścicieli"
Niestety jest syndrom roku 2000. Jak coś jest 2000 i powyżej to jest --- oooo wow to prawie nowe. Wielu ludzi zapomina że mamy rok 2016
To tak jakby w roku 2000 mówić, że samochód z 1984r. to prawie nówka
Takie może bardziej obrazowe porównanie sytuacji rocznika
o tym że japońce się kiepsko prowadzą i kiepsko wyglądają w środku to nawet lepiej nie będę nic mówił
syndrom VAGa głęboko w polskich umysłach zakorzeniony 

A pewnie jeszcze taniej kupisz jakieś 740 750L itp. gdzie pierwsza wizyta w serwisie przekracza wartość samochodu

Najlepsi co biorą kredyt na takie i potem sobie uświadamiają, że ratę mają x3 - jedna za auto, dwie za paliwo na stacji

Jednak tak to jest, jak się niesamowicie zaczynają cenić za złomy... Ja dopiero sobie to uświadomiłem, jak zacząłem szukać samochodu dla młodej - są samochody normalne i mają też normalne ceny, czyt. niskie bo za 15-18letni samochód nie bierze się połowy ceny salonowej. Jednak wystarczy żeby autko było małe i cena jest cholernie wysoka - 15 letnie VW polo dwu drzwiowe w wersji all biedas wystawione za 11-12k zł?

Na bmw nawet nie patrzyłem, ale tam wystarczy wypolerować lakier i już jest "super hiper zadbane przez ostatnich dwudziestu właścicieli"

Niestety jest syndrom roku 2000. Jak coś jest 2000 i powyżej to jest --- oooo wow to prawie nowe. Wielu ludzi zapomina że mamy rok 2016

o tym że japońce się kiepsko prowadzą i kiepsko wyglądają w środku to nawet lepiej nie będę nic mówił

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości