Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Rossi: To dla mnie bardzo dziwne
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Rossi: To dla mnie bardzo dziwne

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 10/11/2015, 20:01

I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/11/2015, 10:02

Komentatorzy napisał(a):I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC<br>
Szczególnie niepokoi jednolita elektronika, ale wiadomo - socjalizm nas otacza...<br><hr>.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/11/2015, 20:11

Komentatorzy napisał(a):I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC<br>
Komentatorzy napisał(a):Szczególnie niepokoi jednolita elektronika, ale wiadomo - socjalizm nas otacza...<br><hr>.<br>
Socjalizm wszędzie pożera zdrowy rozsądek, ale to już tematyka na nieco inne forum ;-) <br><hr>ZXC
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/11/2015, 10:55

Komentatorzy napisał(a):Szczególnie niepokoi jednolita elektronika, ale wiadomo - socjalizm nas otacza...<br><hr>.<br>
Jednolita elektronika to krok w tył. Sam Rossi i Marquez tak uważają więc tak zapewne jest w rzeczywistości. MotoGP musi być poligonem doświadczalnym. Dzięki temu producenci zdobywają wiedzę i rozwijają drogowe maszyny. Jeśli unifikacja pójdzie za daleko to fabryki zaczną się mniej angażować a to może popsuć widowisko.<br><hr>ZXC
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê