[Aktualności] Rossi: To dla mnie bardzo dziwne
• Strona 2 z 2 • 1, 2
I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szczególnie niepokoi jednolita elektronika, ale wiadomo - socjalizm nas otacza...<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Socjalizm wszędzie pożera zdrowy rozsądek, ale to już tematyka na nieco inne forumKomentatorzy napisał(a):I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC<br>Komentatorzy napisał(a):Szczególnie niepokoi jednolita elektronika, ale wiadomo - socjalizm nas otacza...<br><hr>.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jednolita elektronika to krok w tył. Sam Rossi i Marquez tak uważają więc tak zapewne jest w rzeczywistości. MotoGP musi być poligonem doświadczalnym. Dzięki temu producenci zdobywają wiedzę i rozwijają drogowe maszyny. Jeśli unifikacja pójdzie za daleko to fabryki zaczną się mniej angażować a to może popsuć widowisko.<br><hr>ZXCKomentatorzy napisał(a):I jeszcze jedna kwestia - w tej całej nienawiści wszystkim umknął istotny fakt. Fakt który może zmienić wyścigi motocyklowe na coś na wzór "wyścigów chłoptasi wciskających przyciski". Jeśli zmiany i ograniczenia w przepisach pójdą za daleko będziemy nudzić się w weekendy wyścigowe MotoGP dokładnie tak samo jak w F1. Mam nadzieję że Dorna się opamięta. Deregulacja! Nie odwrotnie!<br><hr>ZXC<br>Komentatorzy napisał(a):Szczególnie niepokoi jednolita elektronika, ale wiadomo - socjalizm nas otacza...<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości