Moto szybko siÄ™ grzeje
• Strona 1 z 1
Moto szybko siÄ™ grzeje
Witam!
Mam obawy co do tego, ze mój Hus się za szybko grzeje :/ Po kilku minutach na postoju i dodawania gazu od czasu do czasu, z chłodnicy wypluwa nadmiar wody, tak jakby się robiła czapa z wrzątku i by ją wyrzucał. Obawiam się, że to uszczelka po głowicą, ale dlatego postanowiłem napisać o tym tutaj, żeby być pewnym
Dzieki z góry za wszelkie odpowiedzi.
Mam obawy co do tego, ze mój Hus się za szybko grzeje :/ Po kilku minutach na postoju i dodawania gazu od czasu do czasu, z chłodnicy wypluwa nadmiar wody, tak jakby się robiła czapa z wrzątku i by ją wyrzucał. Obawiam się, że to uszczelka po głowicą, ale dlatego postanowiłem napisać o tym tutaj, żeby być pewnym

Dzieki z góry za wszelkie odpowiedzi.
Pierwsza miłość Cagiva W8 - zdrada - obecna miłość Husaberg FE600
-
WaxEater - Świeżak
Kilku minutach na postoju? Co to jest agregat prądotwórczy czy motocykl?
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
po kilku minutach wszystko da sie zagotować. jak podczas jazdy nie wyrzuca to sie jako tako nie masz czym przejmować
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
^^
Kilka minut postoju, bo na razie był agregatem bez linek i przewodów
^
^
Dzieki Panowie, tylko o to mi chodziło, wychodzi na to, ze jest wszystko okej, bo woda w chlodnicy nadmiarem nie wylatuje, ale tak czy siak ciepło od silnika emanuje straszne, teraz wiem chyba jak to jest, bo pierwsza jazda zaliczona
Kilka minut postoju, bo na razie był agregatem bez linek i przewodów

^
^
Dzieki Panowie, tylko o to mi chodziło, wychodzi na to, ze jest wszystko okej, bo woda w chlodnicy nadmiarem nie wylatuje, ale tak czy siak ciepło od silnika emanuje straszne, teraz wiem chyba jak to jest, bo pierwsza jazda zaliczona

Pierwsza miłość Cagiva W8 - zdrada - obecna miłość Husaberg FE600
-
WaxEater - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości