Zobacz wątek - <i>[turystyka]</i> Poskromić Alpy na motocyklu - po raz...
NAS Analytics TAG

[turystyka] Poskromić Alpy na motocyklu - po raz...

Komentarze użytkowników
_________

[turystyka] Poskromić Alpy na motocyklu - po raz...

Postprzez Åšcigacz » 10/9/2015, 22:39

Dyskusja na temat: Poskromić Alpy na motocyklu - po raz trzeci
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Poskromić Alpy na motocyklu - po raz trzeci
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/9/2015, 22:39

słownik języka polskiego:
zacny:
1. daw. «godny szacunku i zaufania»
2. daw. «wÅ‚aÅ›ciwy czÅ‚owiekowi o takich cechach»<br><hr>me
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2015, 11:09

Komentatorzy napisał(a):słownik języka polskiego:
zacny:
1. daw. «godny szacunku i zaufania»
2. daw. «wÅ‚aÅ›ciwy czÅ‚owiekowi o takich cechach»<br><hr>me<br>
hej you, to miło że z takim uporem starasz się wyłapywać błędy w naszych relacjach, ale zapoznaj się najpierw proszę z korpusem języka polskiego (<a href="http://nkjp.pl/poliqarp" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://nkjp.pl/poliqarp</a>/), gdzie znajdziesz przykłady użycia słów, o które przyjdzie Ci do głowy się czepiać. <br><hr>Olga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez andy7 » 13/9/2015, 12:25

Trzeci raz w Alpach, no tak, wieeeeeeelki wyczyn, w ciagu ostatnich 10 lat bylem 8 razy :mrgreen:

:wink:
kuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videos
andy7
Moderator

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2015, 20:19

A ja podziwiam ludzi którzy nie boją się tymi nowymi BMkami jeździć w dalekie trasy. Tak jak sam strasznie chciałem dużego GS'a i zazdrościłem kumplowi takiej nowej maszyny, tak teraz po dwóch sezonach jest mi go żal - wydał kupę kasy na motocykl, który jest jednym wielkim niewypałem - wieczne z tym problemy. To u nas stare FJR'y, XJty CBFy z przebiegami po 150 tyś km wracają z wakacji po Europie bez problemu, tak BMki ciągle coś... <br><hr>;)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2015, 11:27

Komentatorzy napisał(a):A ja podziwiam ludzi którzy nie boją się tymi nowymi BMkami jeździć w dalekie trasy. Tak jak sam strasznie chciałem dużego GS'a i zazdrościłem kumplowi takiej nowej maszyny, tak teraz po dwóch sezonach jest mi go żal - wydał kupę kasy na motocykl, który jest jednym wielkim niewypałem - wieczne z tym problemy. To u nas stare FJR'y, XJty CBFy z przebiegami po 150 tyś km wracają z wakacji po Europie bez problemu, tak BMki ciągle coś... <br><hr>;)<br>
Nie spróbowałeś to po co się wypowiadasz? Jeśli Cie nie stać to nie hejtuj, jeździj tym co masz i ciesz się z jazdy a nie pluj żółcią na innych tylko za to, że tobie brakuje a im zbywa. Takie życie. Pozdrawiam.<br><hr>Zadowolony z BMW
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2015, 11:45

Komentatorzy napisał(a):A ja podziwiam ludzi którzy nie boją się tymi nowymi BMkami jeździć w dalekie trasy. Tak jak sam strasznie chciałem dużego GS'a i zazdrościłem kumplowi takiej nowej maszyny, tak teraz po dwóch sezonach jest mi go żal - wydał kupę kasy na motocykl, który jest jednym wielkim niewypałem - wieczne z tym problemy. To u nas stare FJR'y, XJty CBFy z przebiegami po 150 tyś km wracają z wakacji po Europie bez problemu, tak BMki ciągle coś... <br><hr>;)<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie spróbowałeś to po co się wypowiadasz? Jeśli Cie nie stać to nie hejtuj, jeździj tym co masz i ciesz się z jazdy a nie pluj żółcią na innych tylko za to, że tobie brakuje a im zbywa. Takie życie. Pozdrawiam.<br><hr>Zadowolony z BMW<br>
Skad ta agresja? Czyżby fun boy BMW? I skąd wiesz, ze nie spróbowałem? Tak jak pisałem podoba mi się GS ale nie akceptuję awaryjności BMW. To jest przepaść między YAMAHA czy HONDA. Chyba nawet amerykanie mają statystyki awaryjności moto, które to potwierdzają awaryjność BMW. Na moich oczach nowy GS na gwarancji byl 2 razy ściągany z drogi lawetą-i to sa faktyn z ktorymi nie ma co dyskutować.<br><hr>;)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2015, 12:19

Komentatorzy napisał(a):Nie spróbowałeś to po co się wypowiadasz? Jeśli Cie nie stać to nie hejtuj, jeździj tym co masz i ciesz się z jazdy a nie pluj żółcią na innych tylko za to, że tobie brakuje a im zbywa. Takie życie. Pozdrawiam.<br><hr>Zadowolony z BMW<br>
Komentatorzy napisał(a):Skad ta agresja? Czyżby fun boy BMW? I skąd wiesz, ze nie spróbowałem? Tak jak pisałem podoba mi się GS ale nie akceptuję awaryjności BMW. To jest przepaść między YAMAHA czy HONDA. Chyba nawet amerykanie mają statystyki awaryjności moto, które to potwierdzają awaryjność BMW. Na moich oczach nowy GS na gwarancji byl 2 razy ściągany z drogi lawetą-i to sa faktyn z ktorymi nie ma co dyskutować.<br><hr>;)<br>
My z doświadczenia możemy powiedzieć coś dokładnie odwrotnego, też jeździliśmy ma Yamahach i Hondach i z ręką na sercu obydwie miały przygody z lawetą. Tymczasem na BMW wszystko działa jak w zegarku, a dodatkowo jeszcze po przejechaniu 1000 km jednego dnia człowiek czuje się o niebo lepiej, niż na turystykach innych marek, zarówno tych tańszych jak i droższych. Twój kolega musiał kupić jakąś używkę z bogatą historią, bo nie ma na to innego wytłumaczenia.<br><hr>Olga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2015, 12:24

Komentatorzy napisał(a):Skad ta agresja? Czyżby fun boy BMW? I skąd wiesz, ze nie spróbowałem? Tak jak pisałem podoba mi się GS ale nie akceptuję awaryjności BMW. To jest przepaść między YAMAHA czy HONDA. Chyba nawet amerykanie mają statystyki awaryjności moto, które to potwierdzają awaryjność BMW. Na moich oczach nowy GS na gwarancji byl 2 razy ściągany z drogi lawetą-i to sa faktyn z ktorymi nie ma co dyskutować.<br><hr>;)<br>
Kolega chyba pomylił fora.. to z zazdrości to czepialstwo? Ci pojechali w Alpy i wrócili, są szczęśliwi i chcieli zachęcić innych do zwiedzenia tych pięknych miejsc. Z czym Ty się tu wcinasz?? Masz coś do powiedzenia o Alpach - pisz - Nie masz, to lepiej milcz.
A jak Twoja leciwa CBf czy co tam masz, popsuje się to co powiesz? "O jeju, a przecież "statystyki" twierdziły, że Honda jest taka niezawodna"?? Kolego, WSZYSTKO się psuje.. takie życie. <br><hr>Właściciel BMW
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez andy7 » 14/9/2015, 20:42

Mam Suke i bez przerwy jaj cos dolega. Pierwsza BMW byla taka sama, od tamtej pory bylo juz kilka nowych BMW i ciesze sie bezawaryjnoscia.

Poniedzialkowa czy Piatkowa produkcja moze przydazyc sie kazdej firmie

:wink:
kuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videos
andy7
Moderator

Postprzez Komentatorzy » 15/9/2015, 20:15

Gratuluję pomysłu, wytrwałości i pasji! Dzięki że się z nami dzielicie wrażeniami. Tez chętnie wybralabym się na taką wyprawę. Może kiedyś :)<br><hr>Motobaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/9/2015, 08:42

Komentatorzy napisał(a):Gratuluję pomysłu, wytrwałości i pasji! Dzięki że się z nami dzielicie wrażeniami. Tez chętnie wybralabym się na taką wyprawę. Może kiedyś :)<br><hr>Motobaba<br>
Cześć, wielkie dzięki! Życzymy, aby Twoje plany motocyklowe się zrealizowały, i to w bliskiej przyszłości, bo nie ma na co czekać :)<br><hr>Olga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/9/2015, 11:27

Komentatorzy napisał(a):My z doświadczenia możemy powiedzieć coś dokładnie odwrotnego, też jeździliśmy ma Yamahach i Hondach i z ręką na sercu obydwie miały przygody z lawetą. Tymczasem na BMW wszystko działa jak w zegarku, a dodatkowo jeszcze po przejechaniu 1000 km jednego dnia człowiek czuje się o niebo lepiej, niż na turystykach innych marek, zarówno tych tańszych jak i droższych. Twój kolega musiał kupić jakąś używkę z bogatą historią, bo nie ma na to innego wytłumaczenia.<br><hr>Olga<br>
Jeżeli masz GS,który jeździ to się ciesz. Nie wszyscy mają takie szczęście. Oczywiście że wszystko się psuje, ale niestety statystyki dla BMW są miażdżące; szkoda bo to naprawdę fajne motorki do jazdy.
A tak wogóle to gratuluję wspaniałej wyprawy!!!<br><hr>...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/9/2015, 09:43

Gratuluję tej najbardziej zakręconej, górskiej wyprawy. Moje odwieczne marzenie :), dzięki za super fotki. Życzę kolejnych i pozdrawiam.<br><hr>peli
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê