Zobacz wÄ…tek - [SPRZEDAM] Yamaha TW 125 kat B
NAS Analytics TAG

[SPRZEDAM] Yamaha TW 125 kat B

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

[SPRZEDAM] Yamaha TW 125 kat B

Postprzez Sahakvas » 1/7/2015, 10:52

Witam serdecznie.
Do zaoferowania mam Yamaha TW 125, spalanie 2.8-3.2 L/100 km
W zestawie kufer jak na zdjęcia, olej Motul (1.8L), smar do lancucha, originalne klocki hamulcowe+dodatki. Silnik w bardzo dobrej kondycji pracuje równo.
W motorze został wymieniony olej oraz wyregulowane zawory i nasączony filtr powietrza, nowy łańcuch. Zrobiony przegląd zawieszenia. Bateria działa jak nowa.

Motocykl idealny dla poczÄ…tkujÄ…cego motocyklisty z prawem jazdy kat. A1 lub B.
Ja nie jestem handlarzem. Mam go od Lutego. Motocykl ten naprawdę jest ładny. Pierwsza rejestracja w kraju.
Posiada wszystkie dokumenty, w tym:
-karta pojazdy;
-ubezpieczenie Warta
-przeglÄ…d;
-książkę serwisowa z Niemiec (ostatni wpis 2012r.);
-dwa komplety kluczyków;
-zestaw kluczy serwisowych;
-komplekt papierów z Niemiec różnych.

Cena: 4400 PLN Prosze dzwonic, pytac. Dogadamy. Panstwo oserwuje te ogloszenie, a czas mija. Ja wyjeżdżam nie dlugo, nie bende czekac 2 miesiecy... odpowiadam za go stan, zrobilem wielu kilometrow i chce zeby on poszed do nastepnej osoby? jaka bedzie dbac go. Pozdrawiam, Aleksandr.

Rowniez mam kask z kominiarka. Przeciwdeszczowy kombinezon, osłony manetek kierownicy, Buzer. ) Jeśli kto naprawdę zainteresowany pogadamy na miejscu, pozdrawiam.
Ubezpieczenie do Stycznia 2016
Przegląd do końca Lipca 2015
Zdjęcia jest na OLX: http://olx.pl/oferta/yamaha-tw-125-kat- ... aHB7B.html
Zapraszam na ogledziny.
Telefon 729449757
Załączniki
edewdewd3.jpg
edewdewd3.jpg (191.47 KiB) PrzeglÄ…dane 1111 razy
Sahakvas
Świeżak

Postprzez Sahakvas » 22/7/2015, 12:11

Odswiezone
Sahakvas
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê