[Aktualności] Antyfan motocykli poszukiwany przez...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Odpocząć, naśmiecić, ognisko rozpalić, tylko posprzątać nie ma komu. Dukty leśne nie niszczą się od jeżdżenia nimi, lekko zorana ścieżka odradza się bardzo szybko czego nie można powiedzieć o śmieciach jakie ludzie zostawiają w lesie.<br><hr>JacekKomentatorzy napisał(a):Pewnie znajdą s.....syna i wpakują do paki. Życzę trafienia pod celę z jakimś miłośnikiem jednośladów. Polskie realia wcale nie są bardziej różowe - na drogach też można trafić na pasy żwiru i piachu - qrewsko trzeba uważać.<br><hr>raper<br>
Komentatorzy napisał(a):że o drutach rozciągniętych pomiędzy drzewami na leśnych drogach ulubionych przez krosowców nie wspomnę....<br><hr>cb<br>Komentatorzy napisał(a):a co krosowcy robią w lesie... widziałem kilku takich wariatów dla których przyroda to tylko niewygodny detal a co z ludźmi którzy jadą do lasu odpocząć a takich jest zdecydowanie więcej ...<br><hr>paweł<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam jesteś tempy droge użytkowują wszyscy nie tylko ci co jezdżą na maxa<br><hr>GALL ANONIMKomentatorzy napisał(a):i dobrze robi koleś, tępych ch. na motorkach trzeba tępić<br><hr>tępić gnój<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a powiedz co my ci przeszkadzamy? Jesteśmy tak jak inni kierowcy też chodzimy do pracy, mamy rodziny i płacimy podatki. Więc skąd ta nienawiść??<br><hr>Bartek J.Komentatorzy napisał(a):i dobrze robi koleś, tępych ch. na motorkach trzeba tępić<br><hr>tępić gnój<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chciałbym kiedyś spotkać cię w realu <br><hr>axlKomentatorzy napisał(a):i dobrze robi koleś, tępych ch. na motorkach trzeba tępić<br><hr>tępić gnój<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zajebać motocyklistów potrafią jeżdzić szybko tylko w lecie przy dobrych warunkach na drodze zimą się te luje boją poruszać tym lumparstwem<br><hr>katKomentatorzy napisał(a):nienawisc do motycyklistow bierze sie z dwoch powodow: 1. Stan umyslu, ktory moglbym okreslic takimi slowami: Ciasnota umyslowa, frustracja zyciowa, nietolerowanie osob, ktore potrafia zyc inaczej niz ja, 2. Najczystsza zazdrosc i zawisc spowodowana uczuciem "sam bym chcial, ale jestem lajza i musze miec moto za 100 tys na ktory nigdy mnie nei bedzie stac, zeby sie dowartosciowac, albo jestem lajza i nie potrafie zorganizowac sobie funduszy, nawet na najprostszy model".<br><hr>kolega<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty lumpie weź swój motocykl i jedz 120/h kiedy na drodze leży śnieg, chętnie popatrzę i co zmarniałeś<br><hr>katKomentatorzy napisał(a):mam dwoje małych dzieci, mieszkam przy ruchliwej ulicy. godzina 11 w nocy, nawet ciężarówki nie robią tyle hałasu co zadowoleni z życia motocykliści dociskający gaz do dechy!!! sam mam czasem ochotę wziąć wiatrówkę przyczaić się w krzakach i postrzelać do kut@%#w. 90 % jednośladowców to bezmózgie małpy nie przejmujące się innymi ludźmi!!! a akcja patrz w lusterka... do kór#y jeżeli nie zmieniam pasa to nie będę się oglądał czy jakiś pajac nie przeciska się przypadkiem między mną a samochodem na pasie obok.<br><hr>tomek<br>Komentatorzy napisał(a):Ja też mam dwójkę dzieci i powiem ci krótko. Weź tą wiatrówkę i strzel sobie między oczy. Dzięki temu twoje dzieci nie będą miały szansy przejąc po Tobie takich idiotycznych pomysłów i zachowań debilu !<br><hr>Olo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości