buty alpinestars tech 8 wymiana podeszwy co ?jak?i za ile?
• Strona 1 z 1
buty alpinestars tech 8 wymiana podeszwy co ?jak?i za ile?
Witam!
Mam okazje kupic za bezcen buty alpinestars tech 8 wersja KTM.Jednak ze sa do wymiany podeszwy.Z tego co sie orjentuje to podeszwa w nich jest doszywana i tu moje pytanie
1.czy np mozna dopasowac podeszwe od innych marek typu sidi?
2. Gdybym juz nabyl takowa podeszwe
Bo mam pewny patent zeby zrobic to samemu ale musze poznac odpowiedz kogos kto wie o co chodzi. Czy pomiedzy podeszwa a stopa jest jakas scianka lub cos? Zeby nowa podeszwe przynitowac lub cos?
Wie ktos moze czy szewc podjol by sie przyszycia podeszwy?
Mam okazje kupic za bezcen buty alpinestars tech 8 wersja KTM.Jednak ze sa do wymiany podeszwy.Z tego co sie orjentuje to podeszwa w nich jest doszywana i tu moje pytanie
1.czy np mozna dopasowac podeszwe od innych marek typu sidi?
2. Gdybym juz nabyl takowa podeszwe
Bo mam pewny patent zeby zrobic to samemu ale musze poznac odpowiedz kogos kto wie o co chodzi. Czy pomiedzy podeszwa a stopa jest jakas scianka lub cos? Zeby nowa podeszwe przynitowac lub cos?
Wie ktos moze czy szewc podjol by sie przyszycia podeszwy?
Four Stroke Power !
Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251

Husaberg fe 501
&
Mz Etz 251
-
braaaap - Świeżak
kupisz spoko podeszw jest mase do kupienia, kolo stowki kosztuja. nawet oryginalne dostaniesz - to jest czesc wymienna. ptaj w serwisach np www.motocyklelublin.pl tutaj powinienes dostac
i oddaj do szewca zrobi to profesjonalnie. bo sa tez rozne rodzaje sa klejone, sa i szyte. ja mialem zmienione i ktos na wkrety polapal. bo tak miedzy podeszwa a stopa jest jeszcze dosyc gruba grodź
i oddaj do szewca zrobi to profesjonalnie. bo sa tez rozne rodzaje sa klejone, sa i szyte. ja mialem zmienione i ktos na wkrety polapal. bo tak miedzy podeszwa a stopa jest jeszcze dosyc gruba grodź
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości