MOTOCYKLIŚCI POMÓŻCIE! PIERWSZE MOTO
• Strona 1 z 1
MOTOCYKLIŚCI POMÓŻCIE! PIERWSZE MOTO
Zwracam się do was z ogromną prośbą. Po tym sezonie kupuję swoj pierwszy motocykl 125cm. Piszę tutaj, abyście doradzili mi co bedzie dla mnie najlepsze, bo motocyklami od małego jestem zafascynowana, ale nie mam do kogo się zwrócić z takim pytaniem, z tego względu, że nikt w moim otoczeniu nie podziela mojej pasji Sad
Więc, interesują mnie modele tylko i wyłącznie sportowe, w typach ścigacza (bo potem zamierzam przesiąść się na pełnowymiarowy moto). Do dyspozycji mam ok 6tys zł (wiem, że nie wiele, ale dopiero skończyłam liceum i chodzę teraz do pierwszej mojej pracy-sezonowej, z której cały zarobek właśnie przeznaczam na moto - a od października studia, więc pieniążków nie bede już regularnie zarabiać... a w tym czasie jestem tylko tyle w stanie zarobić...). Kładę nacisk na modele z małym spalaniem, ekonomiczne, wygodne, do codziennej jazdy. Raczej nie zapieprzam, czasem lubie tylko przycisnąć mocniej... Very Happy Dziennie będę pokonywać około 70km. Mam 170cm wzrostu.
Interesują mnie modele :
- Honda NSR 125R (używka)
- Romet Arrow Fly 125 (nówka)
- Aprilia RS 125 (używka)
- Honda CBR 125 (używka)
- Junak 124 (nówka)
- KTM RC 125 (używka)
- Romet RS (nówka)
- jeśli jeszcze macie jakieś typy, to dawać Very Happy
Czy jest sens kupywać nowe, pewne moto, czy lepiej używane - ale sprawdzone i teoretycznie lepsze (np CBR czy RS) niż te chińczyki ?
BŁAGAM POMÓŻCIE! Crying or Very sad
Więc, interesują mnie modele tylko i wyłącznie sportowe, w typach ścigacza (bo potem zamierzam przesiąść się na pełnowymiarowy moto). Do dyspozycji mam ok 6tys zł (wiem, że nie wiele, ale dopiero skończyłam liceum i chodzę teraz do pierwszej mojej pracy-sezonowej, z której cały zarobek właśnie przeznaczam na moto - a od października studia, więc pieniążków nie bede już regularnie zarabiać... a w tym czasie jestem tylko tyle w stanie zarobić...). Kładę nacisk na modele z małym spalaniem, ekonomiczne, wygodne, do codziennej jazdy. Raczej nie zapieprzam, czasem lubie tylko przycisnąć mocniej... Very Happy Dziennie będę pokonywać około 70km. Mam 170cm wzrostu.
Interesują mnie modele :
- Honda NSR 125R (używka)
- Romet Arrow Fly 125 (nówka)
- Aprilia RS 125 (używka)
- Honda CBR 125 (używka)
- Junak 124 (nówka)
- KTM RC 125 (używka)
- Romet RS (nówka)
- jeśli jeszcze macie jakieś typy, to dawać Very Happy
Czy jest sens kupywać nowe, pewne moto, czy lepiej używane - ale sprawdzone i teoretycznie lepsze (np CBR czy RS) niż te chińczyki ?
BŁAGAM POMÓŻCIE! Crying or Very sad
- beatamoto10
- Świeżak
• Strona 1 z 1