Zobacz wÄ…tek - Yamaha YZ250 porada w sprawie kupna
NAS Analytics TAG

Yamaha YZ250 porada w sprawie kupna

Enduro, Cross
_________

Yamaha YZ250 porada w sprawie kupna

Postprzez kuba5591 » 11/6/2015, 20:21

Witam Forumowiczow. Chcialbym zaczerpnąć waszej rady. Mianowicie w poniedzialek wybieram sie na ogledziny owej Yamahy i jezeli wszystko będzie OK to i kupna. Moje pytanie brzmi na co powinienem zwrócić uwage? Czy cena nie jest za wysoka? W motocyklu jest zainstalowany kompletny wydech FMF zawieszenie TOMTECA zamontowanego w firmie Tuningowej (Kawa-East) i opony w bardzo dobrym stanie przynajmniej tak wynika z opisu

http://suchen.mobile.de/motorrad-insera ... ORT&noec=1
kuba5591
Świeżak

Postprzez henio12323 » 11/6/2015, 21:56

1) na wszystko, nie ma rzeczy nie waznej, wiec trzeba zwócic uwage na wszystko.
2) cena - cene dyktuje rynek, 10 osób wystawi moto drożej niz normalnie chodzą to jedenasta też wystawi drożej. porównaj z innymi ogłoszeniami.

opony to najmniejszy wydatek, bardziej bym sie skupiał na stanie technicznym.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez Killerbin18 » 12/6/2015, 07:50

Bierz pod uwagę to czy silnik ładnie równo pracuję, czy nie ma jakiś stuków których być nie powinno może jakiś wycieków.
Może masz jakiegoś znajomego mechanika albo kogoś z dłuższym stażem zawsze dobrze zabrać taką osobę ze sobą bo lepiej się od nas zna ale mam nadzieje że Niemiec będzie płakał jak będziesz odjeżdżał ;D

Powodzenia w zakupie
Killerbin18
Moje posty to jedynie moja sugestia co zrobiłbym w tym przypadku i jak radził bym zrobić to także tobie jeśli nie zgadzasz się z moim argumentem najlepiej napisz inny sensowniejszy :)
Killerbin18
Świeżak

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê