Owiewki i inne części do HONDY NSR!!!
• Strona 1 z 1
Owiewki i inne części do HONDY NSR!!!
Siemano wszystkim!!
Wie ktoś może gdzie można znaleźć oryginalne części do Hondy NSR 125 R?? chodzi mi o taką stronkę w necie bo ineteresują mnie ceny. Otóż miałem ostatnio dość poważny wypadek ale sklecili mnie całego na szczęście a motor stoi jeszcze ale rozwalonuy... więc potrzebuję zrobić mniej więcej własny kosztorys aby wiedzieć ile hajsów mam jeszcze wsadzić aby coś z tego wyszło... Piszcie jeżeli znacie taką stronkę typu. Bouldor w warszawie albo coś
pozdro
a dla zainteresowanych powiedzcie mniej więcej koszty po tym co widać tu...
www.hondansrvsmesiek.webpark.pl
wiem że za same owiewki z 4 tysie pójdą.... a do tego reszta jeszcze :/
Wie ktoś może gdzie można znaleźć oryginalne części do Hondy NSR 125 R?? chodzi mi o taką stronkę w necie bo ineteresują mnie ceny. Otóż miałem ostatnio dość poważny wypadek ale sklecili mnie całego na szczęście a motor stoi jeszcze ale rozwalonuy... więc potrzebuję zrobić mniej więcej własny kosztorys aby wiedzieć ile hajsów mam jeszcze wsadzić aby coś z tego wyszło... Piszcie jeżeli znacie taką stronkę typu. Bouldor w warszawie albo coś

a dla zainteresowanych powiedzcie mniej więcej koszty po tym co widać tu...
www.hondansrvsmesiek.webpark.pl
wiem że za same owiewki z 4 tysie pójdą.... a do tego reszta jeszcze :/
- PsiuchA
- Świeżak
Owiewki
ty masz cały motor do wymiany z tego co tam widziałem to nawet amorki z przodu się połamały ale takie owiewki to albo u dilera hondy albo używane bo tego modelu motocykla już nie produkuja i możesz mieć z tym problem a zamówić takie u chondy możesz ale cena będzie zajebista !!!! minimum pare tys ale ja już bym tego nie naprawiał ale życze powodzenia w leczeniu i naprawie

-
snikers1818 - Świeżak
Owiewki można za 500-900 zł znaleźć używane albo dorobić za max 1800zł... To akurat małe piwo jest, w każdej giełdzie ogłaszają się warsztaty dorabijające.
A wogóle, to zrób sobie streeta....
A wogóle, to zrób sobie streeta....
Test Buell XB12S: | http://www.global.net.pl/16201.xml
-
makus - Świeżak
odp
podeślij mi tą fote bo nie laduje sie mierzwa2@poczta.wp.pl
- mierzwa2
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość