BOX czy używany LS2
• Strona 1 z 1
BOX czy używany LS2
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem noweg kasku. Moją uwagę przyciągnęła angielska firma jaką jest BOX. Wszystko cacy, 4 gwiazdki od shark'a, kumpel sobie chwali, tylko czemu te kaski są takie tanie? Ma ktoś w ogóle taki kask?
Rozwazam tez kupno używanego ls2. Budżet bardzo mały bo tylko 300zł. Chyba że macie pomysly na jakies inne wyjscie z sytuacji
Rozwazam tez kupno używanego ls2. Budżet bardzo mały bo tylko 300zł. Chyba że macie pomysly na jakies inne wyjscie z sytuacji

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Co do Lazer'a nie jest tak samo przekonany. Przymierzalem pare razy i nie odpowiad mi zbytnio, zle sie w nim czuje i wgl jest jakis dziwny
Invi. AGV jak narazie wygrywa. I chyba w niego będe celował. Chociaz nie powiem, przymierzalem sie do box'a i sie w nim nawet przejechalem I nie ma sie do czego dowalic jak na takie moto
Invi. AGV jak narazie wygrywa. I chyba w niego będe celował. Chociaz nie powiem, przymierzalem sie do box'a i sie w nim nawet przejechalem I nie ma sie do czego dowalic jak na takie moto

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
http://www.motogen.pl/Wielki-test-porow ... 18489.html
Tu masz test budżetowych kasków, może znajdziesz jakąś inspirację.
Tu masz test budżetowych kasków, może znajdziesz jakąś inspirację.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Re: BOX czy używany LS2
cioracz napisał(a):...Wszystko cacy, 4 gwiazdki od shark'a...
Wez wsadz ten test Shark'a w buty, bo tyle jest warty.
Poszukaj czegos markowego, glowe ma sie jedna !

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
nie wiem jak wy ale do mnie te testy Sharpa nie przemawia, mam wrażenie że ktoś miał dobry pomysł ale samo testowanie jest hmmm nie do końca przemyślane. Nie wiem, może się mylę, traktuję te testy z przymrużeniem oka, bardziej wierzę że firma która produkuje kaski w których ludzie się ścigają więcej wyciąga z doświadczenia z jazdy i zdarzeń podczas wyścigów niż z durnego walenia młotkiem w kask. naprawdę nie chce mi się uwierzyć że Arai które bądź co bądź średnio wypada w testach Sharpa pakuje łepetynę zawodnika, który jest wyszkolony, niezwykle cenny pod względem zarówno doświadczalnym, marketingowym i rozwojowym w średni garnek. testy Sharpa przydadzą się może jak jeździsz enduro albo crossem komuś po polu/ogródku kto wyskoczy żeby cię napie***lać młotkiem, pałą czy grabiami.
@cioracz, bierz gitare, won na rynek, napisz że zbierasz na kask i drzyj mordę. następnego dnia zrób jeszcze jedną kartkę, że będziesz darł mordę tak długo aż nazbierasz
@cioracz, bierz gitare, won na rynek, napisz że zbierasz na kask i drzyj mordę. następnego dnia zrób jeszcze jedną kartkę, że będziesz darł mordę tak długo aż nazbierasz

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
lagiboy napisał(a):@cioracz, bierz gitare, won na rynek, napisz że zbierasz na kask i drzyj mordę. następnego dnia zrób jeszcze jedną kartkę, że będziesz darł mordę tak długo aż nazbierasz
Tylko ważnych rozmów telefonicznych nie przerywaj, bo ludzie są nerwowi

https://www.youtube.com/watch?v=TlDv7xey3CE
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości