Zobacz wÄ…tek - POMOC W ZNALEZIENIU MOTO
NAS Analytics TAG

POMOC W ZNALEZIENIU MOTO

Jeśli chcesz porozmawiać o motocyklach, które nadają się dla posiadaczy kategorii A1 lub B (powyżej 3 lat) to jest to miejsce dla Ciebie.
_________

POMOC W ZNALEZIENIU MOTO

Postprzez Mosadatler » 4/5/2015, 09:48

Witam.
Nie jestem pewien czy jest to odpowiedni dział do tego tematu ale jeżeli nie to proszę o przeniesienie bez hejtów.

Cześć mam 21 lat i zawsze marzyłem o swoim moto...
niestety nie urodziłem się w bogatej rodzinie, mieszkam w srednim miescie i w dodatku w bloku.
Zarobić w naszym cudownym kraju na naprawde piękną maszyne bywało dla mnie nie możliwe.
Na szczescie odłozyłem troszke pieniędzy, troszke pożyczyłem i wkońcu chciałbym spełnić swoje marzenie, jako że jestem rozważnym człowiekiem i moja przygoda z moto była wyłącznie w roli pasażera kawy zx9r nie chcę się rzucać na głęboką wode bo i doświadczenie jak ilość odłożonych pieniędzy nie pozwala mi na to. Chciałbym kupić Honde NSR 125 najlepiej zarejstrowaną na 50-tke ponieważ nie posiadam uprawnień do prowadzenia czegoś lepszego legalnie.
Co myślicie na temat tego motoru, czy to jest dobra decyzja zeby kupić coś takiego?
Myślę o tym egzemplarzu z allegro ale niestety odległość by chociaż ją zobaczyć przed kupnem jest kolosalna.
http://allegro.pl/honda-nsr-125-50-i5315686908.html

Może ktoś z was pomógłby mi coś znalezc...
Pozdrawiam i z góry dziekuje za wszelką pomoc!
Mosadatler
Świeżak

Postprzez Tristello » 4/5/2015, 15:31

nie znam sie na mechanice ale znajomi jeździli do szkoły na nsrkach i mimowolnie nasłuchałem się. I powiem że dosyć czesto im się psuły, głównie silniki. Nie wiem czy tak mają każde, czy to przez ich nie umiejętne traktowanie motocykla.

Ps. NSR'ki miały 40 KM ?!! :O
Tristello
Świeżak

Postprzez Mosadatler » 4/5/2015, 15:52

Nie znam się zbytnio na motoryzacji... ale wszedzie gdzie widzialem nsrki to miały po 21 km, ta ma 40 km moze jakies modyfikacje ?
Mosadatler
Świeżak

Postprzez Tristello » 5/5/2015, 08:38

może niech moderator przerzuci do działu 125ccm tam ktoś na pewno sie wypowie
Tristello
Świeżak

Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê