jaki cross?
• Strona 1 z 1
jaki cross?
Witam. Mam zamiar zakupic jakiegos crossa do 5 tys zl jazda lekka po lasach i drogach utwardzonych nie mam zamiaru katowac i wyczynowo jezdzic .Myslalem cos o 4 suwach ale czytajac opinie i koszty utrzymania to troche zwiodlo mnie. Poprzedni motor yamaha dt 125 lc to juz troche za maly ale calkiem przyjemny . Prosze o pomoc w podpowiedzi jaki silnik i pojemnosc?Ewentualnie o model. Z gory dziekuje.
- ashly87
- Świeżak
Za 5tys. Ciężko będzie cokolwiek znaleźć chodzi mi o enduro bo z tego co napisałeś właśnie taki motocykl by ci odpowiadał chyba że zaczniesz jeździć po torze a le to już zależy od ciebie czy ci pasuje taka jazda czy nie i wtedy w tej cenie znajdziesz takie motorki jak yamaha yz125 honda cr125 tylko to są wyczynowe motocykle częste remonty itd. Dotychczas jeździłeś DT i tam remontu są duuuużo rzadsze przebieg liczy sie w km a w wyczynie liczy się w motogodzinach a jeśli chodzi o enduro to mocniejszy od DT jest ktm exc 125 ale raczej nie znajdziesz nic dobrego za 5 tysi albo dozbieraj kasy albo zastanów się nad jazdą po torze
- piterek123456
- Świeżak
albo pomysl znowu nad yamaha DT, ktm lc2 albo aprilia RX są mocniejsze od starej DT LC, i duzo lepiej sie prowadza. jak nie masz kasy to nie jest zła opcja
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości