Zestaw BRUZER + KASK - CO O NIM SĄDZICIE POMOZCIE
• Strona 1 z 1
Zestaw BRUZER + KASK - CO O NIM SĄDZICIE POMOZCIE
Siema co sądzicie o tym zestawie http://allegro.pl/buzer-kurtka-motor-cross-motocykl-kask-garda-helm-i5065157743.html (otwórz link) Czy jest on bezpieczny i czy ma jakieścertyfikaty bezpieczeństwa ?
Siema mam 15 lat jeszcze na Yamaha dt 80.
- GrzechuPL
- Świeżak
Myślę, że milczenie jest wymowną odpowiedzią ...
Kask + buzer za łącznie 200zł?!
WÄ…tpiÄ™ czy to 'daje rade'
Nie napisałeś gdzie będziesz w tym jeździł (szosa/ teren) ale gdziekolwiek byś nie zamierzał to buzer wygląda na zwykły plastik na siatce.
Certyfikaty? Skoro sprzedawca siÄ™ nimi nie chwali to raczej wÄ…tpliwe!
i ten kask 'no name'.
No ale ma wyjmowaną 'wysciUłke'
Zarówno temat tanich kasków jak i temat jazdy w buzerze vs kurtce motocyklowej był wałkowany na forum niejednokrotnie.
Kask + buzer za łącznie 200zł?!
WÄ…tpiÄ™ czy to 'daje rade'

Nie napisałeś gdzie będziesz w tym jeździł (szosa/ teren) ale gdziekolwiek byś nie zamierzał to buzer wygląda na zwykły plastik na siatce.
Certyfikaty? Skoro sprzedawca siÄ™ nimi nie chwali to raczej wÄ…tpliwe!
i ten kask 'no name'.
No ale ma wyjmowaną 'wysciUłke'

Zarówno temat tanich kasków jak i temat jazdy w buzerze vs kurtce motocyklowej był wałkowany na forum niejednokrotnie.
-
qubus333 - Świeżak
Dla wielu osób sam kask za 200zł to oburzający pomysł, a inny nastolatek będzie jeździł na skuterze w garnku za 30zł i przeżyje. Skoro kolega ma 15 lat i pewnie bardzo ograniczony budżet to dobrze że pyta na forum, może ktoś akurat jest bardziej zorientowany.
Ja tam w temacie crossów, kasków na nie i tanich buzerów się zupełnie nie znam, ale myślę że mogę napisać, że taki zestaw bezpieczny na pewno nie będzie i trzeba się pilnować żeby nie szaleć. Mimo wszystko nawet jeżdżenie w ochraniaczach na rower to lepszy pomysł niż bez żadnych ciuchów. Z takim budżetem nie napalał bym się na pierwszą lepszą wątpliwą 'promocję' tylko szukał czegoś z certyfikatami, nawet używek.
Ja tam w temacie crossów, kasków na nie i tanich buzerów się zupełnie nie znam, ale myślę że mogę napisać, że taki zestaw bezpieczny na pewno nie będzie i trzeba się pilnować żeby nie szaleć. Mimo wszystko nawet jeżdżenie w ochraniaczach na rower to lepszy pomysł niż bez żadnych ciuchów. Z takim budżetem nie napalał bym się na pierwszą lepszą wątpliwą 'promocję' tylko szukał czegoś z certyfikatami, nawet używek.
-
SlowMotion - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości