Plecak Rebelhorn Challenge co o nim sÄ…dzicie?
• Strona 1 z 1
Plecak Rebelhorn Challenge co o nim sÄ…dzicie?
Witam.
Zamierzam sobie kupić niedrogi plecaczek na motocykl. Oczekuję od niego żeby był wygodny nie krępował ruchów i nie odstawał bardzo za plecami gdyż chodzi mi też o aerodynamikę. Zastanawiałem się nad produktem Rebelhorna.
http://rebelhorn.pl/products/130
Zastanawiam się jak będzie takie coś funkcjonować? Chciałbym go też używać na co dzień, wiecie kanapki do pracy te sprawy. Ciekawi mnie czy plecak o tych wymiarach nie będzie śmiesznie wyglądał i czy cokolwiek tam wejdzie? Fajnym bajerem jest ten bukłak na wodę czy inne trunki ale nie wiem czy nie będzie się bardzo nagrzewać w ciepłe dni? Może macie takie bajery w plecakach np do chodzenia po górach. Jak to funkcjonuje?
Jeżeli ktoś ma coś sensownego do napisania to będę bardzo wdzięczny za porady.
Zamierzam sobie kupić niedrogi plecaczek na motocykl. Oczekuję od niego żeby był wygodny nie krępował ruchów i nie odstawał bardzo za plecami gdyż chodzi mi też o aerodynamikę. Zastanawiałem się nad produktem Rebelhorna.
http://rebelhorn.pl/products/130
Zastanawiam się jak będzie takie coś funkcjonować? Chciałbym go też używać na co dzień, wiecie kanapki do pracy te sprawy. Ciekawi mnie czy plecak o tych wymiarach nie będzie śmiesznie wyglądał i czy cokolwiek tam wejdzie? Fajnym bajerem jest ten bukłak na wodę czy inne trunki ale nie wiem czy nie będzie się bardzo nagrzewać w ciepłe dni? Może macie takie bajery w plecakach np do chodzenia po górach. Jak to funkcjonuje?
Jeżeli ktoś ma coś sensownego do napisania to będę bardzo wdzięczny za porady.
Wchodzę tam, gdzie inni uciekają przed śmiercią...
-
Bzyk_R1 - Świeżak
Może to nie będzie sensowne, ale powiem Ci że moja siostra fanka wspinaczek górskich ma podobny plecak, oczywiscie większy ale też z bukłakiem i rureczką. I według niej jest to dobry patent ale podobno nie wygodny gdyż czuć go na plecach bardzo. Oczywiście nie wiem jak w tym plecaku bedzie ale sadze po rozmiarach że podobnie.
-
Tristello - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości