Fantic rc 50 z tłokiem yamaha dt lc2
• Strona 1 z 1
Fantic rc 50 z tłokiem yamaha dt lc2
Siemano mam pytanie czy do tego modelu podejdzie tłok yamahy dt lc2 . Mam Fanatica rc 80 caballero i widziałem na polskiej jeździe że ludzie piszą że mają tłok od yamahy dt lc2 znalazłem coś takiego co sądzicie http://www.motor-tech.katowice.pl/ wejdzcie w kategorie cylinder i tam piszę że zmieniają tuleje na jakąś inna czy to realne czy to ździeranie kasy ? help mam nadzieję że ktoś miał taki problem
na polskiej jedzie nikt nie odpisuje !!! :/

- Ganjamafia
- Świeżak
Po prostu jest sobota i nie pracujÄ… ?
W poniedziałek zadzwoń do nich i się dowiedz jeżeli tak pisze to to robią stracili by klientów gdyby pisali a nie robili to tak jakby napisać sklep spożywcy + marihuana a tak naprawdę jej nie było to myślisz ze narkoman by kupił ,,Serek spod laski" ? no właśnie...
wszystko jest możliwe jak piszą to robią.
Ps zaraz dostaniesz warna ja na odp czekam już od 16 i dalej nic
W poniedziałek zadzwoń do nich i się dowiedz jeżeli tak pisze to to robią stracili by klientów gdyby pisali a nie robili to tak jakby napisać sklep spożywcy + marihuana a tak naprawdę jej nie było to myślisz ze narkoman by kupił ,,Serek spod laski" ? no właśnie...
wszystko jest możliwe jak piszą to robią.
Ps zaraz dostaniesz warna ja na odp czekam już od 16 i dalej nic
-
Kojczyk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości