Redleaf RD32II - jeździ ktoś z was z tym?
• Strona 1 z 1
Redleaf RD32II - jeździ ktoś z was z tym?
Cześć.
Jak w temacie. Sprawdza się? Da rade czepnięta do kierownicy czy będzie galareta? Jakie cechy najbardziej irytują, a co jest fajne?
Jest sensowniejsza alternatywa za takÄ… kase?
Pozdrawiam.
Jak w temacie. Sprawdza się? Da rade czepnięta do kierownicy czy będzie galareta? Jakie cechy najbardziej irytują, a co jest fajne?
Jest sensowniejsza alternatywa za takÄ… kase?
Pozdrawiam.
--
Hans
każdy kto próbował kiedyś puścić cichacza w towarzystwie, ten wie jak operować sprzęgłem
Hans
każdy kto próbował kiedyś puścić cichacza w towarzystwie, ten wie jak operować sprzęgłem
-
Hans01 - Świeżak
http://www.optyczne.pl/16.5-Inne_testy- ... D32II.html -masz test jej.
Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
Ten właśnie test zainteresował mnie tą pozycją. Optyczne.pl to miarodajne źródło, robią dobrą robotę ze sprzętem optycznym i generalnie wiedzą co robią. Zanim wydam jednak kasę, chciałbym usłyszeć kilka słów od praktyków którzy wożą się z tą kamerą. Liczę na to, że tutaj uda mi się kogoś takiego poczytać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
--
Hans
Hans
-
Hans01 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości