Przeróbka H4 i H1 na H3
• Strona 1 z 1
Przeróbka H4 i H1 na H3
Panowie dużo będzie przeróbki przy podłączeniu takiej czachy do fzs 600 http://allegro.pl/tuning-mini-owiewka-z-halogenami-alien-hom-carbon-i5036354904.html (otwórz link) chodzi o przeróbkę kabli. W czasze są dwie żarówki H3 a w fazerze jest h4 i chyba H1
- bobbers
- Świeżak
Masz jakiekolwiek pojęcie o elektryce?
Jeśli nie to najpierw poczytaj o podstawach a później bierz się za cięcie kabli.
Przeróbek nie jest dużo, jedynie musisz zmienić kostki przy motocyklu, odpowiedzialne za podłączenie żarówek. Jednak z taką owiewką nie liczyłbym ani na super światło, ani na fajny efekt wizualny. Poza tym nie widzę świateł pozycyjnych w tej owiewce, a aukcja wprowadza w błąd bo owiewka wcale nie posiada świateł soczewkowych.
Jeśli nie to najpierw poczytaj o podstawach a później bierz się za cięcie kabli.
Przeróbek nie jest dużo, jedynie musisz zmienić kostki przy motocyklu, odpowiedzialne za podłączenie żarówek. Jednak z taką owiewką nie liczyłbym ani na super światło, ani na fajny efekt wizualny. Poza tym nie widzę świateł pozycyjnych w tej owiewce, a aukcja wprowadza w błąd bo owiewka wcale nie posiada świateł soczewkowych.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
http://allegro.pl/polisport-mmx-lampa-reflektor-enduro-supermoto-i5030222863.html (otwórz link) jeszcze taka polisporta wchodzi w gre
- bobbers
- Świeżak
już coś lepiej...
btw ja typową owiewkę UFO czy jak one się tam zwały trafiłem kiedyś na wystawkach za 10zł, kupiłem bo 10 to nie pieniądze a zawsze w razie W będzie co przyczepić na trytki żeby moto mogło jeździć...
btw ja typową owiewkę UFO czy jak one się tam zwały trafiłem kiedyś na wystawkach za 10zł, kupiłem bo 10 to nie pieniądze a zawsze w razie W będzie co przyczepić na trytki żeby moto mogło jeździć...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa