Prośba w sprawie SV
• Strona 1 z 1
Prośba w sprawie SV
Witam. Znalazłem takie ogłoszenie sprzedaży
http://olx.pl/oferta/suzuki-sv-650-n-20 ... 8WHtX.html
Ja jestem ze śląska nie mam mozliwości zobaczenia go z bliska. Co o nim sądzicie? Czy jest ktoś z bliska kto mógłby być tak dobry żeby sprawdzić na żywo stan tego motocykla?
Z góry dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi.
http://olx.pl/oferta/suzuki-sv-650-n-20 ... 8WHtX.html
Ja jestem ze śląska nie mam mozliwości zobaczenia go z bliska. Co o nim sądzicie? Czy jest ktoś z bliska kto mógłby być tak dobry żeby sprawdzić na żywo stan tego motocykla?
Z góry dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi.
- Mario_32
- Świeżak
Facet ma napisane - "istnieje możliwość transportu"
Zadzwoń do niego, powiedz mu, że:
I. Jesteś zainteresowany.
II. Mieszkasz na śląsku.
III. Nie masz swojego busa/przyczepy.
IV. Że za usługi transportowe zapłacisz jak za zboże.
V. Czy mógłby Ci (oczywiście przy przedpłacie,albo fifty przed fifty na miejscu) przywieźć motorek do Ciebie, obejrzałbyś go sobie na miejscu.
No chyba, że wyskoczy z faktycznie dużą kwotą
On tego nie napisał na darmo, spróbuj, może się uda, zabić Cię nie zabije
Zadzwoń do niego, powiedz mu, że:
I. Jesteś zainteresowany.
II. Mieszkasz na śląsku.
III. Nie masz swojego busa/przyczepy.
IV. Że za usługi transportowe zapłacisz jak za zboże.
V. Czy mógłby Ci (oczywiście przy przedpłacie,albo fifty przed fifty na miejscu) przywieźć motorek do Ciebie, obejrzałbyś go sobie na miejscu.
No chyba, że wyskoczy z faktycznie dużą kwotą

On tego nie napisał na darmo, spróbuj, może się uda, zabić Cię nie zabije

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Po pierwsze, naucz się, że coś takiego jak "bez wkładu finansowego" prawie nie istnieje, a szczególnie w przypadku handlarzy ( a to raczej handlarz ). Poza tym, coś może wymagać zrobienia za ~2k km i już jest niby "bez wkładu".
Ja mam zasadę, że trzymam się z dala szczątkowo opisanych moto, jeszcze do tego w samych superlatywach. Moto albo nurkowało w rzece, albo pochodzi z UK, bo korozja bierze wszystkie metalowe elementy. Łańcuch moim zdaniem wygląda trochę dziwnie na tych zdjęciach, ale może to sprawa jakości fotografii. W przebieg 17k km w uniwersalnym moto ściągniętym z zagranicy raczej też nie masz co wierzyć. Coś koło 2k km rocznie?
Skoro pisze, że napęd był wymieniony w ASO to poproś o skany faktur. Poza tym o co się pytałeś i jakie dostałeś odpowiedzi?
Szczerze? Szukaj moto w swojej okolicy i najlepiej na forum SV650 to drastycznie zmniejszysz ryzyko miny. Jeśli nie masz w temacie pojęcia to polecam też ogarnięcie kogoś kto ma.
Ja mam zasadę, że trzymam się z dala szczątkowo opisanych moto, jeszcze do tego w samych superlatywach. Moto albo nurkowało w rzece, albo pochodzi z UK, bo korozja bierze wszystkie metalowe elementy. Łańcuch moim zdaniem wygląda trochę dziwnie na tych zdjęciach, ale może to sprawa jakości fotografii. W przebieg 17k km w uniwersalnym moto ściągniętym z zagranicy raczej też nie masz co wierzyć. Coś koło 2k km rocznie?
Skoro pisze, że napęd był wymieniony w ASO to poproś o skany faktur. Poza tym o co się pytałeś i jakie dostałeś odpowiedzi?
Szczerze? Szukaj moto w swojej okolicy i najlepiej na forum SV650 to drastycznie zmniejszysz ryzyko miny. Jeśli nie masz w temacie pojęcia to polecam też ogarnięcie kogoś kto ma.
- bachu12
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.