Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> California Superbike School - terminy...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] California Superbike School - terminy...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] California Superbike School - terminy..

Postprzez Åšcigacz » 11/2/2015, 10:05

Dyskusja na temat: California Superbike School - terminy w sezonie 2015
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
California Superbike School - terminy w sezonie 2015
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2015, 10:05

nie chcę być nie miły, jednak rozbawił mnie ten artykuł. W jakimś stopniu to szkolenie ma sens ale...1900pln to jawne walenie jeleni po rogach(pomine fakt że wieszkość szkolonych to 40letnia młodzież, która takie umiejętności powinna nabyć już dawno bo pewnie od wczoraj nie jeżdżą). Jeden dzień to troszke mało na sensowny kurs zwłaszcza jeśli chodzi o maszyny sportowe, oby absolwenci tej szkoły w zbyt wielki samozachwyt nie popadli na publicznej drodze;) Swoją drogą dobry pomysł na biznes;D<br><hr>ttt89
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2015, 10:26

Komentatorzy napisał(a):nie chcę być nie miły, jednak rozbawił mnie ten artykuł. W jakimś stopniu to szkolenie ma sens ale...1900pln to jawne walenie jeleni po rogach(pomine fakt że wieszkość szkolonych to 40letnia młodzież, która takie umiejętności powinna nabyć już dawno bo pewnie od wczoraj nie jeżdżą). Jeden dzień to troszke mało na sensowny kurs zwłaszcza jeśli chodzi o maszyny sportowe, oby absolwenci tej szkoły w zbyt wielki samozachwyt nie popadli na publicznej drodze;) Swoją drogą dobry pomysł na biznes;D<br><hr>ttt89<br>
a byles?<br><hr>hhh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2015, 12:06

Komentatorzy napisał(a):nie chcę być nie miły, jednak rozbawił mnie ten artykuł. W jakimś stopniu to szkolenie ma sens ale...1900pln to jawne walenie jeleni po rogach(pomine fakt że wieszkość szkolonych to 40letnia młodzież, która takie umiejętności powinna nabyć już dawno bo pewnie od wczoraj nie jeżdżą). Jeden dzień to troszke mało na sensowny kurs zwłaszcza jeśli chodzi o maszyny sportowe, oby absolwenci tej szkoły w zbyt wielki samozachwyt nie popadli na publicznej drodze;) Swoją drogą dobry pomysł na biznes;D<br><hr>ttt89<br>
Komentatorzy napisał(a):a byles?<br><hr>hhh<br>
No nie był i z biedy, albo głupoty (albo jednego i drugiego) tłumaczy wymyśla sobie wyjaśnienia do rzeczywistości, której nie rozumie. Ja byłem dwa razy i w tym roku jestem na Słowacji ;) Polecam!<br><hr>Michał P.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2015, 14:47

Heh koledzy, co mam wam napisać? Przecież nikt wam nie broni powodzenia! Wyraziłem tylko swoje zdanie. Nie byłem i z resztą nie mam zamiaru, nie kwestia kasy tylko potrzeby takiego kursu, nie startuje zawodowo, fakt kilka książek przeczytałem na temat techniki jazdy, jednak 1900pln za jeden moduł szkoleniowy troszke śmieszne jest...<br><hr>ttt89
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2015, 14:24

Komentatorzy napisał(a):Heh koledzy, co mam wam napisać? Przecież nikt wam nie broni powodzenia! Wyraziłem tylko swoje zdanie. Nie byłem i z resztą nie mam zamiaru, nie kwestia kasy tylko potrzeby takiego kursu, nie startuje zawodowo, fakt kilka książek przeczytałem na temat techniki jazdy, jednak 1900pln za jeden moduł szkoleniowy troszke śmieszne jest...<br><hr>ttt89<br>
Śmieszne jest wypowiadanie sie w temacie którego nie znasz.<br><hr>I22
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê