enduraczek na tor
• Strona 1 z 1
enduraczek na tor
Witam. Mam takie pytanko otóż chcę se kupić jakieś enduro ważne by zarejestrowane. I nie wiem co wybrać mój budżet to 5000zł i chciałbym nim brać udział w zawodach mx 80 więc myślę nad jakimś grubszym tuningiem. Co polecacie?
- koksukowal7
- Świeżak
No to jak na tor, zawody itp to Ty chcesz to rejestrować? Nawet sobie do głowy nie bierz. Chyba że jakieś problemy chcesz mieć. A pomyślałeś o kasie na takie zawody?
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
czy myslał czy nie to juz jego sprawa, zawody akurat nie kosztują majątku 100 zł plus 20 zł na paliwo.... zakładajac że są w okolicy
po 2 na przyszłosc pisz w dziale offroad
po 3 endurakiem jak najbardziej mozna startować w zawodach, ale to troche bez sensu, szkoda kasy na zawody w których na pewno nie wygrasz - taka jest prawda
lepiej tą kase przeznaczyc na jakies szkolenie, czy kurs czy po prostu na paliwo/częsci i wiecej jeździc. crossówki bedą duzo lepiej sie spisywały ale ich rejestrowanie to bezsens i strata kasy, pozatym kompletnie sie nie nadaja na asfalt.
wiec albo bierzesz enduraka i sobie latasz, albo crossówke i nie latasz po asfalcie i nie potrzebujesz homologacji.
za 5tysi szukaj hm cre, niezłe sprzety pod względem prowadzenia, hamulców czy zawieszenia... ale do zawieszenia wyczynówek na tor bedzie sporo brakowało
po 2 na przyszłosc pisz w dziale offroad
po 3 endurakiem jak najbardziej mozna startować w zawodach, ale to troche bez sensu, szkoda kasy na zawody w których na pewno nie wygrasz - taka jest prawda

wiec albo bierzesz enduraka i sobie latasz, albo crossówke i nie latasz po asfalcie i nie potrzebujesz homologacji.
za 5tysi szukaj hm cre, niezłe sprzety pod względem prowadzenia, hamulców czy zawieszenia... ale do zawieszenia wyczynówek na tor bedzie sporo brakowało
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- koksukowal7
- Świeżak
nie ma klasy mx 80. ale duzo zalezy od rangi zawodów w niektórych podejrzewam że nie bedą zadnych problemów robili...
pozatym wiekszosc teraz zawodów to praktycznie zawody open, tam tylko kategorie wiekowe sie róznią. czasy 85tek i 125tek są bardzo zblizone w wynikach
pozatym wiekszosc teraz zawodów to praktycznie zawody open, tam tylko kategorie wiekowe sie róznią. czasy 85tek i 125tek są bardzo zblizone w wynikach
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości