Gej Party 2014
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
W takim razie wyzywam wszystkich udzielających się w temacie do czelendżu w jedzeniu surowej cebuli na czas. Dodatkowe punkty za popijanie kefirem.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
noł koments.
Vergon ten ciul niemyty był 20 km od i przypomniał sobie w poniedziałek w dzień roboczy.
Liter, amfibia. chinka i jezioro. Wychylnie (zgodnie z falą) łatwiej się pawia puszcza.
Vergon ten ciul niemyty był 20 km od i przypomniał sobie w poniedziałek w dzień roboczy.
Liter, amfibia. chinka i jezioro. Wychylnie (zgodnie z falą) łatwiej się pawia puszcza.

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Biegnę dziś rano (koło 7.00) wzdłuż lasu, dosyć daleko od wszelkich wiosek, a tu widzą z przeciwka gościu w krótkim rękawie i spodenkach. Myślę bratnia dusza, ki inny diabeł. Podbiegam a tam gościu, który z 2 lata temu płytki kładł mi w korytarzu, w moim wieku.
- Cześć
- Cześć!
- A co ty robisz?
- Biegam
- Biegasz... tak biegasz?
- No tak, dla zdrowia
- Aha... a ja z piwa właśnie wracam
Dodam, że jego strój to był strój roboczy. Widać na to piwo wyszedł wczoraj po pracy.
Na koniec dodał
- Ty to masz zdrowie!
Chociaż ja nie byłem pewien kto z nas dwóch ma lepsze. Ja po takim "piwie" pewnie bym zdychał dłużej niz on...
- Cześć
- Cześć!
- A co ty robisz?
- Biegam
- Biegasz... tak biegasz?
- No tak, dla zdrowia
- Aha... a ja z piwa właśnie wracam
Dodam, że jego strój to był strój roboczy. Widać na to piwo wyszedł wczoraj po pracy.
Na koniec dodał
- Ty to masz zdrowie!
Chociaż ja nie byłem pewien kto z nas dwóch ma lepsze. Ja po takim "piwie" pewnie bym zdychał dłużej niz on...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap, a ja całe życie myślałem, że na wybrzeżu ludzie mają cały czas urlop
ZresztÄ… chyba po nocach nie pracujesz
Ja mam ostatnio serię opóźnionych powrotów, zawsze zapowiada się inaczej niż się kończy, 2 tyg temu poszedłem do znajomych w piątek wieczorem a wróciłem w niedzielę po północy

ZresztÄ… chyba po nocach nie pracujesz

Ja mam ostatnio serię opóźnionych powrotów, zawsze zapowiada się inaczej niż się kończy, 2 tyg temu poszedłem do znajomych w piątek wieczorem a wróciłem w niedzielę po północy

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości