Stojak motocyklowy za 20zł
• Strona 1 z 1
Stojak motocyklowy za 20zł
Witam dzis przeglądając aukcje natknąłem sie na taki stojak moze ktos juz go posiada i jest w stanie doradzic czy to nie bubel bo cena jak najbardziej jest satysfakcjonująca
http://allegro.pl/podnosnik-motocyklowy ... 37283.html
http://allegro.pl/podnosnik-motocyklowy ... 37283.html
Ogar 200 > gsxr k3 600 > gsxr k4 1000 > gsxr srad 750
- sebek4385
- Świeżak
Jeżeli chcesz go na tym zimować to lepiej nie kupuj w ogóle, lepiej dla własnego komfortu raz na 2 tyg go przepchnąć niż masz go znaleźć na ziemi w garażu. (do smarowania łańcucha na 2 min - jest ryzyko jest zabawa ;D)
Za miesiąc sam będę szukał stojaka pod moją hondę i powiem Ci, że wole dozbierać i kupić bike lift niż ładować kasę w naprawę samochodu i motocykla.
Na zdrowy rozum: materiał, który ma trzymać twoją maszynę musi być solidny za solidną stal dostaniesz na złomie wiecej niż 20 zł :> wiec zapomnij o tym.
Szukaj stojaka, który będzie miał
-> gumowe kółka (a nie plastiki)
-> jak najmniej części skręcanych
-> dość grubą i solidną konstrukcje
W granicach 200 zł znajdziesz w mirę fajne, poniżej np. 50 zł dużo osób się skarżyło, że nogi się rozchodzą i motocykl leży, kółko pęka i motocykl leży, stojak stoi, a motocykl leży.
D
Ja będę polował na to cacko :>
http://allegro.pl/podnosnik-stojak-moto ... 27155.html
Za miesiąc sam będę szukał stojaka pod moją hondę i powiem Ci, że wole dozbierać i kupić bike lift niż ładować kasę w naprawę samochodu i motocykla.
Na zdrowy rozum: materiał, który ma trzymać twoją maszynę musi być solidny za solidną stal dostaniesz na złomie wiecej niż 20 zł :> wiec zapomnij o tym.
Szukaj stojaka, który będzie miał
-> gumowe kółka (a nie plastiki)
-> jak najmniej części skręcanych
-> dość grubą i solidną konstrukcje
W granicach 200 zł znajdziesz w mirę fajne, poniżej np. 50 zł dużo osób się skarżyło, że nogi się rozchodzą i motocykl leży, kółko pęka i motocykl leży, stojak stoi, a motocykl leży.

Ja będę polował na to cacko :>
http://allegro.pl/podnosnik-stojak-moto ... 27155.html
-
KapiBara - Świeżak
KapiBara napisał(a):-> gumowe kółka (a nie plastiki)
kółko pęka i motocykl leży, stojak stoi, a motocykl leży.D
Jak podnośnik stoi na kółkach to sorry to dupa nie podnośnik. Kółka są tylko do postawienia. Nie ma potrzeby gumowych kółek to tylko dodatkowe koszty bez sensu.
Dać 500 zł za podnośnik to trzeba być zdrowo....
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Jak podnośnik stoi na kółkach to sorry to **** nie podnośnik. Kółka są tylko do postawienia. Nie ma potrzeby gumowych kółek to tylko dodatkowe koszty bez sensu.
Plastikowe kółka szybciej się wyrabiają ;*
Co do podnośnika, dałem przykładową aukcje można je złapać za 170-200 zł sztuka.
...suma sumarów te za 20 zł nie są godne polecenia.
-
KapiBara - Świeżak
A ja sobie zamówiłem bajerancki stojak z metalu. Ogólnie są firmy które robią fajne fikuśne rzeczy z metalu na zamówienie taka jak ta (otwórz link). Można wykminić fajny stojak z metalu za bezcen 

- darekwarkocz
- Świeżak
KapiBara napisał(a):
Jak podnośnik stoi na kółkach to sorry to **** nie podnośnik. Kółka są tylko do postawienia. Nie ma potrzeby gumowych kółek to tylko dodatkowe koszty bez sensu.
Plastikowe kółka szybciej się wyrabiają ;*
Co do podnośnika, dałem przykładową aukcje można je złapać za 170-200 zł sztuka.
...suma sumarów te za 20 zł nie są godne polecenia.
no spoko. ale ile razy tego uzywasz. raz na 3 tygodnie w sezonie

przeciez normlanie moto stoi na stopce, tylko do smarowania stawiasz tyl i do zimowania, wiec nie wiem po co placic 100zl wiecej, za gumowe kolka, ktorych uzyjesz raz na 3 tygodnie

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Co? W sumie przy jakimkolwiek grzebaniu przy moto, używa się podnośnika, bo ciężko nawet odkręcić lewą owiewkę stawiając moto na stopce... chyba tylko żarówki możesz sobie wymienić bez i to nie wszystkie.
Jak smarujesz łańcuch raz na 3 tygodnie to... gratuluje
Jak smarujesz łańcuch raz na 3 tygodnie to... gratuluje

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
nie wiem do czego potrzebny ci podnosnik zeby sciagac owiewki?
lancuch smarujesz zaleznie od tego ile jezdzisz. jak smarujesz po kazdych 150km to poczytaj o smarach, albo nie kupuj takiego syfu za 70zl. opon tez nie zmieniasz co 2 dni, olej robisz po sezonie, naped w zaleznosci jak trafisz, ale mozna podciaganc pod to raz na 3 tygodnie, jak smarujesz
lancuch smarujesz zaleznie od tego ile jezdzisz. jak smarujesz po kazdych 150km to poczytaj o smarach, albo nie kupuj takiego syfu za 70zl. opon tez nie zmieniasz co 2 dni, olej robisz po sezonie, naped w zaleznosci jak trafisz, ale mozna podciaganc pod to raz na 3 tygodnie, jak smarujesz
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
wydaje mi się, że jak na maszynę za kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy nie ma co oszczędzać na głupim stojaku
mimo wszystko lepiej kupić coś, przy czym będziesz mógł się czuć komfortowo, a nie potem leżeć w łóżku i myśleć "nnooo 20 zł zapłaciłem... ale czy on jeszcze stoi?!". lepiej spać spokojnie! 

- Kanpens
- Świeżak
Mam podobne zdanie w tej kwestii,uważam że lepiej dołożyć i zdecydować się an naprawdę dobry i solidny stojak na którym możesz spokojnie zimować motor,bez obaw że nagle spadnie lub że się zepsuł.
- Moto-Center
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości