Yamaha XZ 550 modol zaplonowy
• Strona 1 z 1
Yamaha XZ 550 modol zaplonowy
Witam panow jak i panie. Mam taki problem posiadam Yamahe XZ 550 z 1984roku i niestety padl mi modul zaplonowy, modul jest bardzo ciezko dostepny do tego klasyka wiek robi swoje i modul zaplonowy byl wyslany do firmy zajmojacej sie naprawa modolow zakładu elektroniki ELSERWIS z Ostrołeki. Panowie trzymali modul w naprawie 4tyg po czym stwierdzili ze nie da sie go naprawic ze nadaje sie do smieci. I wiec mam takie pytanie czy pasuje jakis inny modul zaplonowy do tego modelu lub ma ktos na sprzedanie ??? Z gory dzieki za pomoc.
Jarek
Jarek
Ostatnio edytowano 6/6/2014, 17:00 przez Kanar, łącznie edytowano 1 raz
- Kanar
- Świeżak
szczerze - nie licz na odpowiedź że ktos ci z głowy powie z czego pasuje....
ja bym bardziej szukał motocykli z tamtych lat od yamahy, i szukał częsci do nich, i dzwonił i męczył pytaniami sprzedających takie częsci, jak masz stary moduł to albo po oznaczeniach albo po ilosci wtyków dało by sie dojsc czy od innej yamaszki starej pasuje. innej opcji raczej nie widze
ja bym bardziej szukał motocykli z tamtych lat od yamahy, i szukał częsci do nich, i dzwonił i męczył pytaniami sprzedających takie częsci, jak masz stary moduł to albo po oznaczeniach albo po ilosci wtyków dało by sie dojsc czy od innej yamaszki starej pasuje. innej opcji raczej nie widze
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości