SZUKASZ CIEKAWEJ PRACY ??? To coÅ› dla Ciebie
• Strona 1 z 1
SZUKASZ CIEKAWEJ PRACY ??? To coÅ› dla Ciebie
W związku ze stałym rozwojem firmy MxLife, miło nam ogłosić nabór na dwa wolne etaty (opiekuna klientów hurtowych, oraz sprzedawce do sklepu) w MxLife w Poznaniu.
Poszukujemy energicznej osoby do młodego zespołu. Szukamy motocyklisty, pasjonaty. Oferujemy możliwość rozwoju oraz pracę w miłej atmosferze wśród ludzi o jednej pasji.
Osoby zainteresowane proszę o przesyłanie CV na jacek@mxlife.pl więcej informacji 792402999.
Poszukujemy energicznej osoby do młodego zespołu. Szukamy motocyklisty, pasjonaty. Oferujemy możliwość rozwoju oraz pracę w miłej atmosferze wśród ludzi o jednej pasji.
Osoby zainteresowane proszę o przesyłanie CV na jacek@mxlife.pl więcej informacji 792402999.

- mxlife
- Świeżak
Widzę, że dzielnie szukasz pracy. Skoro uważasz, że lepiej odpowiedzieć na forum, na posta sprzed 2 miesięcy, niż na pisać na adres meilowy podany w ogłoszeniu, to jestem pewien, że właśnie takiej osoby jak Ty tam szukają.
Komunikatywny, zaradny...żadna z tych cech nie pasuje do Ciebie.
Komunikatywny, zaradny...żadna z tych cech nie pasuje do Ciebie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
- adamfabian
- Świeżak
Witam !
mam 24 lata jestem z okolic Żar. Uwielbiam sport muzyke i motoryzacje, kocham adrenaline predkosc i szybkie motory. Chetnie sie spotkam lecz to nie jest ogloszenie matrymonialne. Poprostu szukam kogos z okolicy Żar/Żagań/Zielonej kogos z poczuciem humoru i szybklim scigaczem kogos kto ma wolny czas i lubi szybko jezdzic kogos kto zabierze mnie na szybką przejazdzke motorem. Jechałam juz jako pasarzer ponad 200km/h i bardzo mi sie to podoba i chciala bym jeszczev raz <3 .... Kocham Motocykle
jezeli kto chcial by milo spedzic dzionek zapraszam na maila prosze o odpisanie kasiek-kruszynka@o2.pl ... pozdrawiam
mam 24 lata jestem z okolic Żar. Uwielbiam sport muzyke i motoryzacje, kocham adrenaline predkosc i szybkie motory. Chetnie sie spotkam lecz to nie jest ogloszenie matrymonialne. Poprostu szukam kogos z okolicy Żar/Żagań/Zielonej kogos z poczuciem humoru i szybklim scigaczem kogos kto ma wolny czas i lubi szybko jezdzic kogos kto zabierze mnie na szybką przejazdzke motorem. Jechałam juz jako pasarzer ponad 200km/h i bardzo mi sie to podoba i chciala bym jeszczev raz <3 .... Kocham Motocykle

- malenstwwwo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości