Husqvarna Nuda 900R ABS - gdzie kupic? gdzie serwisowac?
• Strona 1 z 1
Husqvarna Nuda 900R ABS - gdzie kupic? gdzie serwisowac?
Bry,
strasznie najarałem sie na nude. Kryzys wieku sredniego zaawansowany wiec pora wywalic w koncu troche hajsu na nowa maszyne. Ale... dealerow huski z huda 900r znalalem tylko w holadii i belgii - w polsce tylko enduro maszyny.
Nawet jesli bym przykulal maszyne z belgii to jak pozniej z serwisem gwarancyjnym?
strasznie najarałem sie na nude. Kryzys wieku sredniego zaawansowany wiec pora wywalic w koncu troche hajsu na nowa maszyne. Ale... dealerow huski z huda 900r znalalem tylko w holadii i belgii - w polsce tylko enduro maszyny.
Nawet jesli bym przykulal maszyne z belgii to jak pozniej z serwisem gwarancyjnym?
- crensch
- Świeżak
- stareRadio
- Świeżak
BMW nie zajmuje się sprzedażą Huski. I nie mam pewności czy jeszcze posiada udziały.
http://www.husqvarna-motocykle.pl/ zadzwoń zapytaj.
http://www.husqvarna-motocykle.pl/ zadzwoń zapytaj.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Mieszkam w Belgii. Z ciekawosci zadzwonilem do dealera z pytankiem co w takim przypadku.
Odpowiedzial ze obowiazuje europejska gwarancja. Jesli chcesz to mozesz nawet serwisowac ja w ASO w Hiszpani.
Ostatnio tak moj znajomy( Belg) sciagal nowke KTM-a z Austrii. Z gwarancja zero problemow. Jest jednak jedno "ale"
Mianowice Polska to dziwny kraj I wszystko moze sie tu zdarzyc zatem lepiej dobrze dopytaj szanownych panow z aso czy czegos ciekawego nie wymysla....
Odpowiedzial ze obowiazuje europejska gwarancja. Jesli chcesz to mozesz nawet serwisowac ja w ASO w Hiszpani.
Ostatnio tak moj znajomy( Belg) sciagal nowke KTM-a z Austrii. Z gwarancja zero problemow. Jest jednak jedno "ale"
Mianowice Polska to dziwny kraj I wszystko moze sie tu zdarzyc zatem lepiej dobrze dopytaj szanownych panow z aso czy czegos ciekawego nie wymysla....
Motocykle to nie styl zycia, to stan umyslu...
- motomc
- Świeżak
BMW wycofalo sie z Husquarny w zeszlym roku. Najsensowniejszym (acz nietanim) odpowiednikiem bedzie KTM.
Najlepiej wysmaz posta w dziale "Chce kupic...", napisz co cie kreci, to sie znajdzie cos odpowiedniego.
Najlepiej wysmaz posta w dziale "Chce kupic...", napisz co cie kreci, to sie znajdzie cos odpowiedniego.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości