Aplikacja do projektowania customów .
• Strona 1 z 1
Aplikacja do projektowania customów .
Witam wszystkich,
W zwiÄ…zku z przymiarkami do malowania mojego fazera mam pytanko
Czy ktokolwiek z was słyszał o oprogramowaniu typowo pod malunki motocykli/samochodow ? tj. zeby byly w nim modele i można było dobierac sobie kolorystyke, wzorki itp ?
Drugie pytanko to czy macie może godną polecenia mieszalnie lakierów w warszawie (w przystepnych cenach) ?
W zwiÄ…zku z przymiarkami do malowania mojego fazera mam pytanko
Czy ktokolwiek z was słyszał o oprogramowaniu typowo pod malunki motocykli/samochodow ? tj. zeby byly w nim modele i można było dobierac sobie kolorystyke, wzorki itp ?
Drugie pytanko to czy macie może godną polecenia mieszalnie lakierów w warszawie (w przystepnych cenach) ?
GSXF600, FZS FAZER
- lukas_d1
- Świeżak
fotoszop
są ludzie którzy potrafią od ręki rózne pierdoły nanieść na moto....
mam ziomka ma z 15-16 lat, a w ciągu kilku godzin powysyłał mi kilkanascie swoich zdjęc ( jedno zdjęcie, i tylko sobie stroje podmieniał bo sie pytał które lepsze ;P ) dla mnie to akurat nie do ogarnięcia ale się da

mam ziomka ma z 15-16 lat, a w ciągu kilku godzin powysyłał mi kilkanascie swoich zdjęc ( jedno zdjęcie, i tylko sobie stroje podmieniał bo sie pytał które lepsze ;P ) dla mnie to akurat nie do ogarnięcia ale się da

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Raczej oprogramowania nie ma, jedyne co to zostaje ci to zrobić ręcznie.
Dobra fotka motocykla - motocykl w miarę równo oświetlony, widok z boku. Ogólnie nie jest to trudne tylko dłubania trochę, tym bardziej że ogarniasz Photoshopa.
Google -> "virtual tuning".
Dobra fotka motocykla - motocykl w miarę równo oświetlony, widok z boku. Ogólnie nie jest to trudne tylko dłubania trochę, tym bardziej że ogarniasz Photoshopa.
Google -> "virtual tuning".
-
Kirgeron - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości