DUCATI MONSTER jakie ciuchy ?
• Strona 1 z 1
DUCATI MONSTER jakie ciuchy ?
Jak w temacie zamowilem Ducati Monstera 20th aniversary Jakies propozycje co do ubioru ? Cos skorzanego i cos tekstylnego ?
- bicon
- Świeżak
No to czarne jeansy zamiast niebieskich i czerwona koszulka zamiast bialej.
Autorze, zadaj pytanie takie, na ktore mozna konkretnie odpowiedziec.
Autorze, zadaj pytanie takie, na ktore mozna konkretnie odpowiedziec.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
czarny skórzany garnitur
albo takie cóś
i coś na pełnym lansie, każda laska Twoja
Propozycje nie mają na celu urazić niczyich uczuć i przekonań, nie naruszają praw autorskich, wszystkie prezentowane zdjęcia mają charakter poglądowy i mają inspirować. Fotografie są własnością Alicia Mariah Elfving/MotoCorsa.com

i coś na pełnym lansie, każda laska Twoja

Propozycje nie mają na celu urazić niczyich uczuć i przekonań, nie naruszają praw autorskich, wszystkie prezentowane zdjęcia mają charakter poglądowy i mają inspirować. Fotografie są własnością Alicia Mariah Elfving/MotoCorsa.com
Ostatnio edytowano 27/5/2014, 23:17 przez lagiboy, łącznie edytowano 1 raz
-
lagiboy - Moderator
Czuję tu warny, ale przynajmniej się uśmiałem
Autorze, ciuchy ubiera się żeby było bezpiecznie i możliwie komfortowo, zależy jaką jazdę preferujesz, i jaki stosunek praktyczności do bezpieczeństwa jest Ci potrzebny.
Chcąc jeździć po torze nie ubiera się motojeansów i niskich butów, chcąc jeździć w trasy na setki kilometrów nie ubiera się jednoczęściowego skórzanego kombinezonu. Sprecyzuj co robisz motocyklem, jakie przebiegi robisz, czy naginasz, czy nie. Powiedz Nam jak jeździsz, ile masz do wydania to Ci powiemy co kupić

Autorze, ciuchy ubiera się żeby było bezpiecznie i możliwie komfortowo, zależy jaką jazdę preferujesz, i jaki stosunek praktyczności do bezpieczeństwa jest Ci potrzebny.
Chcąc jeździć po torze nie ubiera się motojeansów i niskich butów, chcąc jeździć w trasy na setki kilometrów nie ubiera się jednoczęściowego skórzanego kombinezonu. Sprecyzuj co robisz motocyklem, jakie przebiegi robisz, czy naginasz, czy nie. Powiedz Nam jak jeździsz, ile masz do wydania to Ci powiemy co kupić

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Jezdze glownie po miescie czasami wypady za miasto
Pytanie zadane ogolnie chodzi mi o jakies fajne bezpieczne ciuchy pasujace do koloru motocykla
Co myslicie nad kaskiem
AGV AX-8
AGV Skyline
Spotkal sie ktos z fajnymi malowaniami tych kaskow pasujacych do monstera ?
Kurtka skorzana czy tekstylna ?
kurtka alpinstars polecacie ?
Kwota do przeznaczenia mysle ze to jedyna ochrona wiec nie zamierzam oszczedzac lecz tez nie chce sie poniesc fantazji i kupowac kasku za 4-5 tys
Interesuje mnie cos rozsadnego fajnie wygladajacego
)
Sorry za maly chaos
Pytanie zadane ogolnie chodzi mi o jakies fajne bezpieczne ciuchy pasujace do koloru motocykla
Co myslicie nad kaskiem
AGV AX-8
AGV Skyline
Spotkal sie ktos z fajnymi malowaniami tych kaskow pasujacych do monstera ?
Kurtka skorzana czy tekstylna ?
kurtka alpinstars polecacie ?
Kwota do przeznaczenia mysle ze to jedyna ochrona wiec nie zamierzam oszczedzac lecz tez nie chce sie poniesc fantazji i kupowac kasku za 4-5 tys

Interesuje mnie cos rozsadnego fajnie wygladajacego

Sorry za maly chaos

- bicon
- Świeżak
AGV to nie jest czolowka producentow kaskow, ja bym polecal raczej cos z Shoei, Arai, Schuberth, HJC, Shark
jesli chodzi o ciuchy to aplinestars, arlen ness, dainese, berik troche taniej ale nie gorzej Held lub duzo drozej ale wcale nie duzo lepiej Rukka
buty tcx, daytona, sidi itd ....
marki masz podane, modele musisz sam wybrac
jesli chodzi o ciuchy to aplinestars, arlen ness, dainese, berik troche taniej ale nie gorzej Held lub duzo drozej ale wcale nie duzo lepiej Rukka
buty tcx, daytona, sidi itd ....
marki masz podane, modele musisz sam wybrac
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Jesli nie znajdziesz nic, co Ci sie podoba, zerknij tutaj:
http://cs.held.de/index_de.htm?ln=de?162,21
moze sobie sam kolorki dobierzesz (jesli ubranie samo w sobie Ci pasuje).
Tutaj szukaj natchnienia: http://www.pure-ducati.com/c-2-ducati-a ... ories.aspx
Poza tym, wielu producentow bedzie mialo odpowiednie malowania, np RPHA10 plus - Furia/Zappy/Epik - co kto lubi.
W sasiednim temacie ogladalem buty Dainese TR-COURSE OUT, wersja "Rosso" moze by pasowala..
Ale to wszystko gdybanie, bo nie mam pojecia co lubisz, co chcesz, w ktora strone zmierzasz w tym wszystkim - odrob prace domowa, plaz po stronach, popatrz na zdjecia zawodnikow, znajdz ciekawe produkty i pytaj o konkrety, bo poki co, nic nie wiadomo.
http://cs.held.de/index_de.htm?ln=de?162,21
moze sobie sam kolorki dobierzesz (jesli ubranie samo w sobie Ci pasuje).
Tutaj szukaj natchnienia: http://www.pure-ducati.com/c-2-ducati-a ... ories.aspx
Poza tym, wielu producentow bedzie mialo odpowiednie malowania, np RPHA10 plus - Furia/Zappy/Epik - co kto lubi.
W sasiednim temacie ogladalem buty Dainese TR-COURSE OUT, wersja "Rosso" moze by pasowala..
Ale to wszystko gdybanie, bo nie mam pojecia co lubisz, co chcesz, w ktora strone zmierzasz w tym wszystkim - odrob prace domowa, plaz po stronach, popatrz na zdjecia zawodnikow, znajdz ciekawe produkty i pytaj o konkrety, bo poki co, nic nie wiadomo.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości